lauantai 7. helmikuuta 2009

säälittävää

Päivän liikuntasaldo: Tunti lumikenkäsuunnistusta ja 1km hiihtoa.
Päivän ylppärilukusaldo: Nolla.

No, ainakin olen kerennyt lukemaan vanhoja polluxkirjoja uusiksi, harrastamaan liikuntaa (yhden kilsan suoritus kyllä hävettää, mutta lumikenkäilyn jälkeen oli ihan makaronijalat) ja keksimään kaikkea muuta kuin sitä mitä oikeasti ehkä pitäisi. Kirjat on tuohon aseteltu odottamaan lukemista, mutta en vaan saa aikaiseksi.. No, jos ruotsin kuuntelun jälkeen sitten. Ainakin matikan ja fysiikan tenttitehtävät pitää kaikki tehdä etukäteen..

Pitäisipitäisipitäisi PRKL! Mihin se lukuinto katosi? Viimekesänä luin historiaa jo ihan innoissani kauan ennen kirjoitusten alkua! Ja kemiaa! Ja nyt en saa aikaiseksi edes kirjan avaamista... on se jännä miten laiskottaa.

Penkkarijuttuja mietiskelin tässä kanssa. Parin opettajan oveen on ideoita, ne pitäisi tehdä. Ärsytää kun en tiedä mitään juoruja.. kun en edes tunne noita yläasteelaisia. Pitäisi kerjätä Emmiltä juoruja. Tekisi mieli niin vetää se jumppajuttu alkuun, mutta jos nuo haluaa sen tanssinsa.. Miksei siellä voisi olla kaksi sellaista numeroa? Emt.. saataisiin porukkaa mukaan, jos sitten kanssa palkittaisi niitä..

Aina nuo gaalat on ollut kamalaa ilkeilyä ja kettuilua.. ja sisäpiirinvitsipalkintoja. Tehtäisi jotain erilaista! Pitää suunnitella jotain omaa ja ehdottaa sitten gaalapäivänä että vetäisi.. tosin tyrmätään ne ehdotukset kuitenkin. Emt. Plaeh. Toivottavasti se laulujuttu edes toteutuu. Olisi kiva suunnitella noita, mutta kun en taas uskalla avata suutani. Meni jo, gaala on torstaina.

Kyrsii jo vähän se risteilykin.. en ole eläissäni ollut laivassa, mitä jos alan huonovointiseksi? Ja laiva täynnä kännisiä abeja.. ei vaan innostaisi. No, ehkä siitä tulee ihan hauskaa.. ehkä.. perjantai kolmastoista.. hyvin se menee..

Voihan vattura, fysiikan tentti on jo vajaan kahden viikon päästä! Kai sitä sitten pitäisi alkaa lukemaan.. jotenkin vaan aika voimaton olo taas.

headcat is just a head
more animals

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti