lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kuulumisia!

Hullulla on halvat huvit, sano Viima kun tiskirätin löysi.
Hyvää Pääsiäistä kaikille! Meillä ei pääsiäistä sen kummemin täällä olla vietelty, rairuohot kissat kaivaisivat kuitenkin purkistaan ennen kuin ehtisivät itää, ja muita koristeita ei oikein ole. Kärkölässäkin olisi voinut käydä, mutta flunssan takia kasautuvat kouluhommat verottavat matkustusaikaa, eikä pääsiäisruuhkissa ole kiva kissojen kanssa junassa matkustaa. Blogikin on ollut aika hiljainen, sillä kevät on ollut kiireistä. On ollut ponioripäiviä, ratsastustunteja (nyt on sekin ihme nähty, että ratsastin ponin kanssa kumoon), flunssaa, roolipelejä, kerhojen kevätkokouksia, kevään viimeisiä kouluhommia, Ingressin pelaamista ja operaatioita siihen liittyen (kävelykilometreja kertynyt pelin tiimoilta kohta jo lähes 60km), ja kaverin avustamista, kun hän on jalka kipsissä kotona pienen lapsen kanssa.

Meille kuuluu oikein hyvää, jääkaapissakaan ei ole enää käynyt kutsumattomia vieraita! Paitsi että nyt tätä kirjoittaessani tuo toisen kiipeilypuun ylimmän tason tolppa katkesi, kun kissat vetivät rallia sitä ylös ja alas. Rysähdyksen jälkeen ryntäsin eteiseen, ja Viimaraukka roikkui etukäpälien varassa hattuhyllyssä. Kyseisestä tolpasta oli tarkoitus tehdä postaus lähiaikoina, niin taitavasti etenkin Viima sen päällä keikkui vaikka vinossa jo olikin. Ei sitten ehditty. Tolppa on kuitenkin yhä oikein kiinnostava, vaikka se ei enää kiipeilypuussa olekaan: sen kanssa pystyy kanniskelemaan Viimaa ympäri kämppää!

Kiipeilypuutarjouksia kuitenkin vilkuillaan, sillä roskiinhan tuo irronnut taso joutaa. Onneksi hajonnut puu oli kuitenkin tuo matalampi, eikä tuo kattopuu. Ja käyttökelpoinenhan se loppuosa vielä on, vaikka jo kovin matala. Pääsee sen päältä sentään hattuhyllylle vielä, ja loikkaamaan toiseen puuhun.

Tänään on muuten ensimmäinen päivä, kun parvekkeen ovea tarkenee pitää auki ilman että kaksijalkaisten varpaat jäätyy. Matto jopa tuntuu lämpimältä varpaisiin, ja kissatkin viihtyvät. Kevät ilmeisesti kuitenkin pistää kissoilla pään vähän pyörälle. Ainakin päätellen Myrskyn mouruamisesta ja molempien hurjasta rallittamisesta parvekkeelta pois ja takaisin. Rallittivat itsensä ihan läähätyksiin asti, ja nyt lepäilevät tuolla auringossa (tai no, Myrsky varjossa). Kevät on tullut! Pitäisiköhän niiden kanssa käydä taas valjastelemassa...


ps. Uunissa kypsyy omituisin makaronilaatikko ikinä: jauhelihana hevosenjauhelihaa, ja munamaito korvattuna lihaliemeen sulatetulla Koskenlaskija sulatejuustolla..

2 kommenttia: