maanantai 28. toukokuuta 2012

Osaka!

Tanaan hiipparoitiin junalla Osakaan, jossa tutkittiin Osaka Castlen ja Osakan historiallisen museon tarjonnat. Varsinkin museoiden vanhoista kaupunginosista ja linnapihoista tehdyt miniatyyrit saivat kylla mielikuvituksen liikkeelle! Miltahan olisi tuntunut asua feodaaliajan Japanissa, ja seikkailla noita kapeita kujia! Syotiin Osaka Castlen puistossa olevassa pikkuravintolassa japsiruokaa. Kala- ja kananugetit ja friteeratut katkaravut oli ihan ok, Udon nuudeli edelleen kuin lapamatoa soisi ja en tajua miksi salaatti oli taas pilattu mystisella sinappisella kastikkeella... Ja maistoinpa jotain mystista AIV rehun makuiseksi maistettua pikkuhedelmaakin.. Yaks. Mutta kylla siella vatsansa tayteen sai, ainakin sit riisilla.

Sen pidempaan ei Osakassa viihdytty kun matkaseura oli vahan nuhaista ja vastusti kovasti pidemmalle kavelemista. Sit vaan junalla takas Kiotoon.Se lyhyt aika minka auringossa vietin ehti kuitenkin polttaa paanahan... Kiotossa oli tarkoitus osan porukasta lahtea seikkailemaan ja katselemaan jos niita lukiorakennuksia sitten loytyisi, vaan lukiot olikin aika kaukana keskikaupungista eika sitten kaveltykaan. Illalla kaveltiin hetki haistelemassa Kioton iltaelamaa, joskin itse olisin mielellani kuljeskellut enemmankin kun paiva alkoi viileta. Mutta onhan taa nyt tietysti paljon hiljaisempi kuin Tokio.

Sake on muuten aivan hirvittavaa, ja paiva taas ihan tuhottoman kuuma. Katsotaanpa sitten etta mihin huomenna paadytaan..
Osaka!

Osaka Castle ja auringossa palanut naama



Pandapocky!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti