keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Avulias Viima

Avuliaasta Myrskystä on kirjoiteltu jo useampi postaus, mutta ei sentään unohdeta sitä kauniimpaa sukupuolta! Myös Viima osaa olla avulias, ja hoitaa kissakansalaisille hyvin sopivia laadunvalvojan tehtäviä.
Tyypillistä, miehet saa isomman kunnian vaikka naiset ois työssään yhtä hyviä!

Tässä pidetään läppäriä lämpimänä, ja estetään isäntäväeltä liiallinen näytön tuijottaminen ja netissä roikkuminen. Sehän tekee pahaa silmillekin, vähentää oleellisesti kissanrapsutukseen käytettävää aikaa, ja voi aiheuttaa vaikka hiirikyynärpään! Hiiret on parempia paistina ja kissan silittäminen on paljon rentouttavampi harrastus, kuin näppäimistön tökkiminen. On siis äärimmäisen hyvä juttu, että taloudessa on joku, joka huolehtii taukojen pitämisestä..


Huomatkaa viimeisen kuvan taustalla Myrsky tutkimassa satunnaista kasvista. Tämä kuva on raskauttava todiste "meidän taloudessa ei kissat hypi pöydillä" - teesiä vastaan... Ja jos joku kysyy, miksi läppärin tuuletin kuulostaa keuhkotautiselta, niin ei se nyt ainakaan kissankarvoista voi johtua...

10 kommenttia:

 1. Hyvä Viima, olet todella tärkeällä asialla! Jatka samaa rataa; ihmisten hyvinvointi edesauttaa myös meidän kissojen hyvinvointia! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. Juuri näin, napakka linja kannattaa pitää ja hoitaa palvelusväki ajoissa pois ruudulta, oikein hyvä! Meillä nukkumaanmenoaika on 23, siitä ei lipsuta, jysähdämme joko syliin tai näppikselle makaamaan.. Mutta silti me emme tunnusta yhtään kissankarvaa näppiksellä emmekä näytöllä, mistä lie tulleet :-o, kuka ihme...?
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kumma miten joku räyhähenki kehtaakin kerätä niitä kissankarvoja ja levitellä niitä ties mihin! Ja sitten viattomia kissoja syytetään.., Hienoa, että teillä pidetään nukkumaanmenoajoista huolta! Meillä huolehditaan aamuherätyksistä..

   Poista
 3. Onneksi meillä ei ole kukaan ikinä tullut läppärin näppäimistölle :D Ihana Viima <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimalta terveisiä, että lämmin ja mukavaa paikka, kannattaa kokeilla! Isäntäväki ei välttämättä kyllä suosittele..

   Poista
 4. Eiköhän noin selkeällä vihjeellä isäntäväki muista pitää taukoja ja huomioida kisuja!! :) Onko Viima auttanut kirjoitustehtävissäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viima on mm. onnistuneesti päivittänyt facebookstatusta, lähettänyt chattiviestejä ja avannut usein jostain pikanäppäimestä Chromen ohjesivun. Ehkä se haluaisi oppia vielä lisää?

   Poista