keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Mikä, mitä, missä?

Lyhyt kertomus niille jotka ei jutun jujua tiedä, eli mahdollisille ulkopuolisille lukijoille, jos niitä jonkun ihmeen saattelemana tänne eksyisikin!

Min olen Marjaana, pikkuhippusen päälle parikymppinen Tamperelainen teekkari ja Parasta ikinä! on minun blogiviritelmäni, joka kertoo ensimmäisestä reissustani Japaniin. Ollaan siis menossa Japaniin kuuden hengen porukalla, johon kuuluu minä, M, M:n vanhemmat, veli ja veljen tyttöystävä. Matka on puoliksi valmispaketti, puoliksi omatoiminen, ja matka varattiin alunperin jo alkusyksystä 2010, ja matkaan piti lähteä toukokuussa 2011. Vaan tuli maanjäristys, tsunami ja Fukushima, muutamaa päivää ennen kuin matkan perumisen aikaraja oli. Matkaa sitten siirrettiin, toukokuulle 2012. Eli ihan melkein tähän hetkeen,

Blogi perustettiin matkakuulumisten kertomiseksi. Helpompi ja halvempi kirjoittaa kuulumiset blogiin ja jakaa linkkiä tutuille, kuin lähetellä useammalle ihmiselle tekstiviestejä kahden viikon ajalta. Blogi saattaa kuitenkin jatkaa jonkunlaisena elämästä kertovana kirjoitteluna myös tämän jälkeen, jos vaan intoa ja kerrottavaa piisaa. Sitten saatan kertoa enemmän itsestänikin :)

(Tästä postauksesta vois tehdä sivun)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti