torstai 17. toukokuuta 2012

Pakkaamista


Tuo koko kasa pitäis tänään käydä läpi, että onko siinä nyt kaikki tarpeellinen vai vielä jotain liikaa. Ja osa pitäis vissiin silittää. Kaikki tarpeelliset on sentään luullakseni jo pesty. Tokioon on lupailtu 20-25 astetta lämmintä, Kioto samoissa lukemissa. Ihan mukavat siis, sopivan lämmin muttei liian kuuma. T-paitoja ja hameita siis mukaan. Ja kahdet kengät! Kenkiä ei saa unohtaa.. Ei oo kivaa, jos kengät kastuu puolivälissä päivää, ja vielä loppupäivä pitäisi seikkailla.

Etukäteisselvittelyt paljastivat, etteivät japanilaiset(kaan) tiedä mitään laktoosi-intoleranssista. Maassa, jossa ei välttämättä edes tuoteselosteista saa kielen takia selvää, ovat laktoosinpilkkojapillerit kyllä ehdoton matkatavara. Ei tarvitse miettiä, että onko tässä vai eikö tässä ole laktoosia, vaan senkun heittää napin poskeen ja syö. Laktoosinpilkkojat ovat olleet kyllä monen ulkomaanreissun pelastus, sillä ainakaan Sveitsissä, Kreikassa, Puolassa tai Unkarissa ei laktoosivammaisille ole tarjolla kunnollisia laktoosittomia vaihtoehtoja. Maidottomia sitten on jos on. Ei sillä, kyllä laktoosinpilkkojat pelastavat myös kivasti Suomessa jossain puolitutun kakkukahveilla, joissa ei kehtaisi alkaa selittelemään että miksen nyt ota tuota kermakakkua.

Takaisin siihen pakkaamiseen... Mitä ihmettä kannattaa laittaa n. kymmentuntiselle lennolle päälle? Jotain mukavaa ja löysää, joiden kanssa on kiva nukkua? Onko koneessa lämmin vai kylmä, ja saako peiton päällensä nukkumista varten? Olen päättänyt päällepantavista vasta sukat.

Ennen matkaa on lisäksi vielä ladattava puhelimeen musiikkia ja luettavaa, tyhjennettävä kamera ja ladattava akut valmiiksi... Passi on jo etsittynä sentään... Leimataankohan minut terroristiksi, jos yritän ottaa sukkapuikot koneeseen?:D Paljon olis vielä tehtävää, mutta istunpa tässä vaan iloisesti blogaamassa... Pitäisiköhän jätskiblogiakin päivittää vielä ennen matkaa. Aion muuten testata Japanissa uusia jätskimakuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti