maanantai 11. marraskuuta 2013

Ruokavahti

Myrskyllä on tapana seurata hyvin tarkkaan, kun meillä laitetaan ruokaa. Ruoan äähdyttäminen ennen jääkaappiin laittamista on myös hyvin jännittävää seurattavaa. Näin kävi taannoisen lihaperunatomaattisoselaatikonkin kohdalla:
"Ihan vaan katselen, älä huolestu!"

"Vahdin tässä vaan, että ruoka saa jäähtyä rauhassa!"

No ehkä se oikeasti antaa ruuan olla, vaikka käyn vessassa?

Arvaatte varmaan, että antoiko? Tullessani takaisin keittiöön, Myrskyn ilme oli lähinnä "minä vaan varmistin, että se on varmasti hyvää!". Kuvia ei ole, kun allekirjoittaneella oli liian kiire suojella päivällistään. Kissa näytti tyytyväiseltä.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On se, ainakin niin kauan kun malttaa olla vain vahtimassa!

   Poista
 2. Ruuan vahtiminen (ja maistaminen) on tärkeä tehtävä. Oman kissan yllätin maistelemasta suklaakuorrutetta muffinssien päältä tässä yksi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Myrsky on pöllinyt mm. rosollia varten keitettyä porkkanaa ja punajuurta, pistaasipähkinöitä, ananasta suoraan tassulla pitsaa varten avatusta säilyketölkistä(!!!), paprikaa voileivältä... niin no, varmaan mitä tahansa mikä saattaa ehkä olla syötävää, pitää kokeilla :D Että olishan mun ehkä pitänyt arvata, että heti kun käännän selkäni pidemmäksi aikaa, alkaa tapahtua...

   Poista
 3. Eihän sitä maistamatta tiedä mitä herkkuja nyt siellä on tekeillä?

  VastaaPoista
 4. Kissat kyllä osaa. Ensin näyttää viattomalta, mutta kun silmä välttää, ollaan vauhdissa x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja noita kuviakin ottaessani sysin sen useampaan kertaan alas tuosta pöydältä, mutta aina se palasi kiltisti sopivan etäisyyden päähän lepäilemään, kunnes...

   Poista