keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesälomapäivitys


Kesä saapui vihdoin kesälomalaisillekin. Kaksijalkaiset ovat kiertäneet Suomea ristiin rastiin, ja nelijalkaiset ovat viettäneet kesälomaansa maalla, ja tottuneet nauttimaan ulkoilusta (vaikka päällä oleva villatakki kuinka olisi liian kuuma auringossa). Kesälomalaiset eivät ole ehtineet istahtaa blogin ääreen, ja pahoittelevat kovasti hiljaisuutta. Vielä on kuitenkin hetkenverran lomaa jäljellä, kaikilla jalka- ja tassupareilla!


Mittari näyttää 28 astetta varjossa. Nelijalkaiset kävivät postilaatikolla noutamassa päivän lehteä, ja vaikka intoa kovasti riittikin, taisi kuumuus iskeä kotiinpäin juostessa. Viima intoutui lisäksi sinkoilemaan perhosen perään, putosi sen seurauksena (kuivaan) ojaan, ja läähätti koko loppumatkan. Metsästäessä tulee hiki! Kotiin päästyä kieli pitkällä puuskuttaneet kissalapset pääsivät kellariin viilentymään. Myrsky köllähti jo rappusille tassut kylmää kiviseinää vasten, Viima meni ihan alakertaan asti.


Kaksijalkaiset taitavat lähteä illalla uimaan, kesälomakuulumisia lisää myöhemmin!

Pysykää varjossa, ja juokaa paljon!
t. kissat jotka eivät tee kumpaakaan

8 kommenttia:

 1. Joo, aika kuuma, +28 varjossa täälläkin. Tuo varoituskuva on ihan helmi, loistava otos :-), vaikka tietysti asia on oikea ja vakava!

  VastaaPoista
 2. Huh hellettä tosiaan, näillä ilmoilla pitää pakottaa nestettä alas kurkkuun, jos ei muuten mene. :D

  VastaaPoista
 3. Lääh, kuumuutta riittää meilläkin. Aivan mahtava tuo viimeinen kuva. Erittäin kuvaava.

  VastaaPoista
 4. Täällä myös ihastellaan erityisesti viimeistä kuvaa. Ja pikkuisen kadehditaan viileää kellaria. Sopis ihmispalvelijoillekin viivähtää siellä tovi :O

  VastaaPoista
 5. Huh! Onneksi siellä on nelijalkaisilla käytössään kellari.

  VastaaPoista
 6. Meillä kissat ovat joutuneet pysymään sisällä helteen takia, juurikin siitä syystä, ettei varjon ja nestetyksen tärkeyttä ole oikein ymmärretty... Täällä tosin helle katosi siinä vaiheessa, kun keksin vihdoin pari helleasua ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista! Kissat ovat edelleen maalla kesälomalla, ja emäntäkin toivoisi olevansa. Tai ainakin tuolla kellarissa... kerrostaloasunnossa on yli 28 astetta lämmintä, vaikka parvekkeen ovi on auki yöt läpeensä. Täällä saa nukuttua juuri ja juuri sen takia, että makuuhuoneen ja parvekkeen ovet on auki. Ja jos kissat olisi täällä, sitä ei voisi tehdä... puuh! Vähempikin kelpaisi..

  VastaaPoista