keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Piilokamerapaljastuksia

Myrsky käy joka ilta vartin lenkillä, jotta malttaisi olla yön hiljaa (ja paukuttamatta postiluukkua). Viima pääsee silloin tällöin mukaan, mutta usein se livahtaa pakoon kun sitä kohti ojentaa valjaita, ja rappukäytävä ja hissikin ovat sen mielestä aika kammottavia paikkoja. Usein Myrskyn ulkoilulenkki ajoittuu myös senverran myöhäiseen ajankohtaan, että emännän pitäisi olla jo nukkumassa työaamujen vuoksi. Yhden hengen voimin ei kahta kissaa talutella ilman katastrofia, ja Viima on kuitenkin hiljainen ja rauhallinen, eikä aiheuta yövalvomisia vaikka jäisikin välillä ulkoilua vaille. Usein arki-iltaisin siis Mikko vie Myrskyn ulos, ja emäntä yrittää päästä ajoissa nukkumaan. Ihan hyvä diili? Kyllä, paitsi ettei se ole ihan niin yksinkertaista... Piilokameralla kerätty todistusaineisto paljastaa Viimasta yllättäviä puolia!

Tässä kohtaa haluan esittää kissallisille (ja vaikka koirallisillekin) katsojille pienen haasteen: ottakaapa videokamera käteen, ja kuvatkaa lemmikkienne reaktiot tähän videoon! Videon editointi oli melkoisen hulvatonta, kun molemmat kissat yrittivät löytää vierasta kissaa näytön takaa, kaiuttimista tai pöydän alta... Viima ei vissiin tunnistanut itseään? Itse en saanut näitä reaktioita videolle, sillä kameran muistikortti oli tietysti  videota editoidessa kiinni tietokoneessa, mutta olisikohan teillä parempi tuuri?

Jaa että miksi emäntä ei pääse ajoissa nukkumaan? Kysykää Viimalta.Ei sillä ulkoilulla niin väliä, mutta jos pojat kehtaavat lähteä kaksin jonnekin, eikä emäntäkään ole jatkuvasti rapsuttamassa, niin kyllä pientä kissaa harmittaa. KOVAA. Ei sitten nukuta.. ainakaan ennen kuin pojat tulee takaisin...

8 kommenttia:

 1. Voi Viima. Kylläpä pisti mekkalaksi. Harmittiharmittiharmitti niin vietävästi :)

  Meillä molemmat kissat heräsivät ja närkästyneenä tuijottivat tänne sohvan nurkkaan ja viereiseen huoneeseen, että mistä se huutava kissa kohta tulee. NeitiC intoutui ihan murisemaankin varmuuden vuoksi :)

  VastaaPoista
 2. Juu ei tuossa harmituksessa hirveästi nukuta :D Ja vai että ihan murinaa sai Viiman avautuminen aikaiseksi! Voi voi, minkähänlaisia kirosanoja tuo pätkä oikeasti mahtaa sisältää...

  VastaaPoista
 3. Tietokoneen suojelemiseksi täällä jouduttiin ottamaan äänet pois ennen puolta väliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Voi Suloa! Joskus olisi ihan mielenkiintoista tietää, mitä viestejä kissat huudoillaan välitävät...

   Poista
 4. Kuulostaa ihan Haikulta kun se huutaa. :'D ois kyllä mielenkiintosta joskus kuvata mitä kisut tekee kun jäävät keskenään. Haiku joskus huutaa tuohon tapaan kun on oven toisella puolen miun käydessä suihkussa.

  Kisut ihmettelivät videon ääntä ja Raku hieman kurisi. Kuvasin, mutten julkaise kun aika mitäänsanomaton oli. :D

  VastaaPoista
 5. Tuo kuulosti kyllä ihan Kajsalle! Ja kyllä, Devi sai täällä hepulin :) Nyt kun on uusi kamera, jossa on mahdollisuus videokuvaukseen, niin pitäisi kyllä kuvata video siitä, kun Devi "katselee" muita kissoja - sitä on tehty ennenkin, mutta videot ovat olleet vähän niin ja näin ;)

  VastaaPoista
 6. Voi pientä! Toivottavasti harmitus on jo Vilmalta unohtunut ja uudet kujeet menossa.

  Pipsu tuli heti katsomaan, mitä tapahtuu ja puski ja kehräsi hämmentyneenä tässä sylissä.

  Oikein hyvää juhannusta teille kaikille :-), sopivasti unta ja ulkoilua!

  VastaaPoista
 7. Me ei olla niin symppiksiä kuin muut. Unna hengaili eteisessä tämän kuvan tyyliin: http://2.bp.blogspot.com/_WNyMBJay_IM/TJkAV7CWWJI/AAAAAAAACQc/KcdafTj_YEk/s1600/funny-pictures-cat-is-indifferent-to-your-cries-for-help.jpg

  Toisaalta Unna on ehkä tottunut vastaavaan lomilla ollessamme, sillä Vappu-täti moukuu samalla intensiteetillä ja samantapaisilla äänenpainoilla ulos halutessaan. Seuraavalla tätilän vierailulla taidan kuitenkin testata tätä Lyytiin, joka on usein hyvinkin kiinnostunut toisten huuteluista.

  VastaaPoista