sunnuntai 17. elokuuta 2014

Uutta elämää


Eilen illalla päästiin todistamaan tämmöistä uuden elämän syntymää, ja samalla totesin että kyllä tämä blogi nyt vihdoin pitää herättää kesäkoomasta uudelleen eloon! Kesälomalta on niin monta postausideaa jonossa, että on tuntunut vaikealta päästä edes alkuun, kun on ollut niin paljon materiaalia! Pitää varmaan koostaa loman ajalta kertyneistä kuvista niin kaksi- kuin nelijalkaistenkin lomatunnelmista lyhyt kooste, ja jatkaa vain eteenpäin :)

Nelijalkaisetkin ovat jo hyvän aikaa sitten palanneet kaupunkiin, siitäkin pitäisi kirjoittaa. Ja tänään oli Ravintolapäiväkin, Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistys piti sen kunniaksi kahvilaa Tampereen keskustassa keräten varoja eläinsuojelutyöhön. Leivoin sinne suklaakeksejä. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsi paikalle maistelemaan niitä, ja muiden vapaaehtoisten tekemiä herkkuja :)

Kaikenlaista tässä on siis ehtinyt tapahtua, ja tulee tapahtumaan, kissat voivat pulskasti, ja Mikkokin pääsi todistamaan vasikan syntymää. Nyt lupaan olla aktiivisempi kirjoittaja kesästä selvittyäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti