tiistai 26. elokuuta 2014

Hassut rinkulat

Ette ikinä arvaa!
Meillä tapahtuu ihan outoja! Ensin isäntä kärräsi kylpyhuoneeseen ja saunaan kukkia ja kynttilöitä. Ties mikä hairahdus sille iski, yleensä se on tuo toinen enemmän tykännyt koristeluista. Se on sentään jo oppinut, että me kissat osataan koristeiden asettelu paljon paremmin ja ketterämmin. No eipä tuosta yllättävästä koristeluinnosta haittaakaan ole, ajattelin. Piankos minä opettaisin, että kuka tässä talossa koristelee, ja kuka ei. Sitten minua yhtäkkiä kiellettiin menemästä koko paikkaan! Kuulemma voisin polttaa häntäni, mukamas. Tämähän ei ollut yhtään kivaa, meidän suosikkihiekkalaatikkohan on saunan nurkassa! Ei sitä voi yhtäkkiä tehdä mitään koristevaltakuntaa! Ei vaan voi!

Sitten emäntä tuli kotiin. Ihan tavallisesti, ei huomannut ollenkaan kun yritin kertoa että kylppärissä on nyt jotain tosi pahasti vialla. Vasta joku outo taustamusiikki sai emännän siirtymään sinne, ja ehdin jo innostua, mutta kuinkas kävikään. Sen sijaan että emäntä olisi komentanut isäntää kissojen valtakunnan rajoittamisesta, emäntä saikin pienen mitättömän rinkulan, ja oli jostain kumman syystä ihan hirveän tyytyväinen! Ei sanaakaan siitä, miten kissoja oli nyt sorrettu! Eivät edes huomanneet, kun yritin säärtä hinkkaamalla kertoa että nyt joku unohtui.

Mitä ihmettä tuollaisella rinkulalla tekee? Eihän sitä voi edes syödä! Sitten ne kaiken huipuksi pukeutuivat nätisti ja lähtivät jonnekin, ja viipyivät pitkälle iltaan. Poistivat sentään koristukset meidän valtakunnasta ennen sitä... Eikä siinäkään vielä kaikki, jotain puhetta oli vanhemmista ja matkustamisesta, ja me odotettiin tietysti pääsevämme uudestaan maalle! Vaan ei, kun nämä jättivät meidät tänne hoitajan kanssa ja reissasivat keskenään. Kuulemma esittelemään sitä piskuista rinkulaa. Mitä ihmettä?

Kattokaa nyt, tommosten takia!
Nyt nuo on jo sentään vähän rauhoittuneet, ehkä se oli vain tilapäinen mielenhäiriö. Kukkia ja kynttilöitä ei ole enää näkynyt väärissä paikoissa, rauha on siis palannut. Satunnaisesti nuo kyllä puhuvat jostain uudesta asiasta nimeltä "häät", tiedättekö te mitä se mahtaa tarkoittaa? No, ei se nyt ainakaan voi olla kummallisempaa kuin tämä, eihän?

(Voi Myrsky rakas, tietäisitpä vaan!)

15 kommenttia:

 1. Ehkäpä "häät" merkitsevät kosolti herkkuja kisuillekin niin tämän kohtuuttoman tapahtuneen voi laittaa unholaan. :D Paljon onnea omistajaparille! Upeat sormukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ja tiedossa on paljon herkkuja, ja kaikenmaailman askarteluhärpäkkeitä leikittäväksi!

   Poista
 2. Mahtava ilme Myrskyllä: "Voi noita ihmisten hömpötyksiä."
  Oikein kovasti onnea kihlauksen johdosta ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ilme inspiroi koko postauksen, on se vaan niin ihana höntti <3 Ja kiitos!

   Poista
 3. Kovasti onnea sinne! Rinkuloiden jälkeen onnittelut ovat aina paikallaan :)

  VastaaPoista
 4. Onnea kaksijalkaisille ja viesti nelijalkaisille: teille on tiedossa juhlat ja muistakaa hydyntää tilanne 100 % ;)

  VastaaPoista
 5. Lämpöiset onnittelut rinkuloista meiltä kaikilta!
  - Pipsu, Miiru ja emäntä -

  VastaaPoista
 6. Paljon paljon onnea! Ja voi ... ilme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Myrsky on kyllä melkoinen ilmekatti! <3

   Poista
 7. Onnittelut! :) Tuo ilme on kyllä silti paras... :D

  VastaaPoista