sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kissat ympyrään?

Internetin ihmemaassa lähti reilu viikko sitten kiertämään kuvia siitä, kuinka joku oli merkinnyt lattialle sähköjohdoilla tai teipillä renkaita, ja kissa sitten etsiytyi istumaan näiden keskelle. Esimerkkejä asiasta löytyy mm. täältä, ja Helsingin Sanomien Nyt-liitekin kirjoitti aiheesta. Koska minut tietysti tunnetaan kissanomistajana, niin joka suunnasta alkoi pian sadella kysymyksiä, että oletkos kokeillut, ja että toimiiko tuo oikeasti.

No, empiiristen kokeiden tuloksena voidaan todeta, että rengastus toimii noin 33% kissoista. Testiotantana oli kolme kissaa. Miten on, onnistuuko teillä?


Olette muuten tervetulleita tutustumaan myös uuteen blogiini Insinööri(n) morsian, joka käsittelee hääsuunnitelmiani ja omia kuulumisiani ylipäänsä. Parasta Ikinä on kärsinyt jo pitkään identiteettikriisistä: ollako kissablogi, vai yleisblogi, ja lopulta jouduin nöyrtymään ja myöntämään, että kissat ovat vieneet täällä voiton. Ei liennyt yllätys kellekään;)

5 kommenttia:

 1. Loistava testi! Näytti olevan kovasti Myrskyn mieleen :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava reaktio Myrskyllä! :D Täällä kukaan ei kiinnostunut ympyrästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrskyn reaktio yllätti, kissamokoma istui ensimmäisellä kerralla ympyrässä jo ennen kuin ehdin kaivaa kameran esiin!

   Poista
 3. Kissoista en tiiä mutta meidän koiralla toimii. semmonen puol metriä halkasijaltaan oleva ikean leikkiputki mikä menee kasaan, lojuu tossa lattialla.. huvittavaa kattoa miten rottweiler yrittää käydä siihen keskelle makuulle, ku eihän tohon mee ku kolmasosa koirasta. (hah, kolmannes kiossoista ja kolmannes koirasta.. :D )

  VastaaPoista