keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Ihan lätkässä!


Myrskyllä ja punaisella kärpäslätkällä on erityinen suhde. Lätkä on suosikkilelujen ykkönen, ja yli kaksikymmentä vuotta vanha lätkä on kestänyt hyvin nuoren kollin käsittelyn.

Mikäli Punainen lätkä roikkuu paikallaan tuvan naulassa seinäkalenterin päällä, on kissan se sieltä tietenkin haettava. Viis siitä, vaikka sitä hakiessa pitäisi ensin pujotella kahvinkeittimen ja vedenkeittimen välistä, ja änkeytyä kapeasta rakosesta mikroaaltouunin viereen. Myrskylle on myös aivan herttaisen yhdentekevää, miten pahasti seinäkalenteri näistä yrityksistä kärsii, ja montako tavaraa ja tärkeää paperia tulee puskeneeksi lattialle siinä samalla.

Jos lätkä on leikkien jäljiltä jossain piilossa, niin Myrsky saattaa silti yrittää hakea sitä seinältä. Se on ensimmäinen paikka, mistä lätkää haetaan. Kyllä Myrsky tietää, missä sen pitäisi olla! Myrskyn mielestä lätkän noutaminen ja jahtaaminen on myös paras leikki ikinä. Ihan yhtä helposti siitä ei saa otetta, kuin vaikkapa hiusponnarista, mutta aika ketterästi se silti osaa pujottaa hampaansa muovisen säleikön läpi. 
Viiman mielestä mokoma lätkä on ihan turhake. Mihin ihmeeseen tarvitaan kärpäslätkää, kun taloudessa on metsästäviä kissoja?

18 kommenttia:

 1. Mahtava! :D Hienosti käy noutamassa lätkän, että leikki voisi jatkua.

  VastaaPoista
 2. Tämä on paras lätkänpelaaja ikinä!

  VastaaPoista
 3. Upea video! :D En olisi uskonut että kärpäslätkä on noin viihdyttävä, mutta kissat tietää paremmin! Tai parhaiten taitaa olla oikea muoto. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana Myrsky! Huvinsa kullakin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei uskoisi että lätkä voi olla noin hieno!

   Poista
 5. Ei mikään turhake, lätkä siis ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kärpäsiä metsästävät kissat ovat tehneet lätkästä työssään turhan, joten pitihän sille keksiä käyttöä!

   Poista
 6. Meillä olisi muuten teille haaste!

  http://kattimania.blogspot.fi/2015/02/viiden-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon haasteesta, me nappaamme tästä kopin mahdollisimman pian!

   Poista
 7. Sulle olisi haaste blogissani:
  http://pienessaperheessa.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Tuon kyseisen haasteen olen jo reilu vuosi sitten täytellytkin, joten en ala uusia kysymyksiä keksimään, mutta voisin ainakin vastata noihin kysymyksiisi toisessa blogissani :)

   Poista