sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Me ollaan takaisin taas!

Hei apua, olemme olleet hiljaa ihan Tammikuusta saakka! Elkää kuitenkaan huolestuko, meillä on kaikki hyvin. Kissat voivat paksusti, ja kaksijalkaisetkin ovat ihan kunnossa. Jonkinnäköinen kiireiden, häävalmistelujen, diplomityönkirjoittamisen ja laiskuuden yhdistelmä on aiheuttanut tämän blogauskatastrofin, ja jossain välissä kamerakin oli huollossa. Mutta selitykset sikseen!

Tänään ehdin viimein tehdä blogille pienen kasvojenkohotuksen. Uusi ulkoasu, uudet kujeet. Tai no, kujeet ja katit eivät ole vaihtuneet mihinkään, mutta nyt vihdoin otsikkokuvakin kuvastaa enemmän blogin päähenkilöitä, ja vähemmän tätä näppäimistöä naputtavaa osapuolta. Meikäläinen kirjoittaa omia turinoitaan toiseen blogiin, ja tämä pyhitetään ihan kokonaan kissoille.

Myrsky ja Viima voivat oikein paksusti, etenkin Viima on kerännyt pieniä jenkkakahvoja, vaikka isäntä kovasti koittaa väittää, että neiti on ihan sutjakka tyttö... Tältä meillä nykyään näytetään:


Minulla on kourallinen vanhoja postauksia puolivalmiina, ja haluan ne ehdottomasti julkaista, joten hetkeksi tämän postauksen jälkeen palaillaan vielä lumisiin tunnelmiin - vaikka ulkona juuri nyt kovin keväistä onkin. Meille on myös heitetty pari blogihaastetta hiljaiselomme aikana, tarraamme niihin nyt kynsin ja hampain, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi!

Tästä se lähtee taas :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis tämä blogin uusi ulkonäkö! Kiva, kun olette taas linjoilla, tänäänkin kyllä kävin päivällä kurkkaamassa teidän sivustoa. Kissat ovat oikein hyvän kokoisia, sutjakoita ja ja hyväturkkisia, kaukorapsuja täältä. Jäädään odottelemaan tulevia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset rapsutuksista, uutta postausta ja kuvia pukkasi jo heti tänään! :)

   Poista
 2. Vasta löydettiin tämä teidän blogi, mutta oikein hieno ulkoasu ja kisut näyttää oikein hyvinvoivilta! -Mimmu & Justus ( päätähdet blogissa http://tassutoverit.blogspot.fi/ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, ja kiitos! Pitääkin ruveta seuraamaan blogiasi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Blogimaailmaa ehti jo vähän tulla ikävä <3

   Poista
 4. Kiva kuulla teistä taas, kävinkin vastikään kurkkimassa teidän blogiin ettei vain blogger ole tehnyt temppuja ja jättänyt näyttämättä teidän julkaisuja. :D Upea uusi ulkka! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt on taas postauksia, ja useita suunniteltu tulevaisuuteenkin :)

   Poista