lauantai 6. kesäkuuta 2015

Geokatit: Suo!

Kissakas halusi haastatella meitä geokätköilystä, joten sinne on lähiaikoina tulossa juttua siitä, miten me tähän hullutukseen oikein päädyttiin, ja miten voi itsekin ryhtyä kokeilemaan jos kiinnostaa!

Me päätimme viikko sitten viikonloppuna valloittaa kissojen kanssa suo! Mukaan lähti myös isoäitini, joka ei koskaan aiemmin tällä suojärvellä (tai geokätköilemässä) ollut käynyt. Yksi lisäkäsi helpotti huomattavasti videoiden kuvaamista! Matkaa tuli kaikkine kiertelyineen kilometrin verran, aikaa meni n. tunti. Ensin vähän harhailtiin metsätiellä, että mistä olisi paras paikka ylittää suon märkä reuna ja astua varsinaiselle suoalueelle.

Kätkön nurkilla Viimaa alkoi vähän väsyttää, ja kuumakin tuli, joten hetken kelpasi sylikyyti, mutta sitten tahdottiin taas kulkea omin jaloin. Vastedes täytyy ruveta pitämään pidemmillä ja lämpimämmillä reissulla mukana märkäruokapussia, kun ei juomavesi kissalle tunnu oikein kelpaavan. Kotiintultua Viima ahtoi kupuunsa ruokaa ennennäkemättömän reippaalla tahdilla!

Itse kätkö löytyi helposti (itse piilopaikkaa ei taaskaan näy videolla, se on tarkoituksellista). Takaisin kätköltä kohti tienlaita tultiin kissojen johdattamana - ja kartalle piirtyneen reitin mukaan paljon suorempaan, kuin tullessa! Alla videolta näkyy, miten kissa kulkee pesusienimäisen märässä sammaleessa!

10 kommenttia:

 1. Ihanasti tyypit menevät metässä, niin reippaasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä osaavat yllättää meikäläisenkin joka kerta! ♥

   Poista
 2. Ihanat! Tosi hyvä tuo Kissakkaan juttu ja video on huippu!

  VastaaPoista
 3. Aikamoisia rohkelikkoja olette koko jengi, isoäitiä myöden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummi oli kätevänä apukätenä, niin saatiin kunnon videota! ♥

   Poista
 4. Bongasin Kissakasin jutun Compact Caren naamakirjasivulta ja olin heti että hei, tuttuja! :D Tosi mahtavaa, että geokätköilystä kisujen kanssa kirjoitettiin juttu, vähän näyttöä, että kisujenkin kanssa on laajat harrastusmahdollisuudet. ;) Kulkeepa kaksikko niiiin reippaasti mukana ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse vieläkin ihan hämmästynyt, miten tää homma sujuu näin hyvin! Kyllä kissojen kanssa näköjään voi harrastaa, kun vaan on kärsivällinen. Tai tarpeeksi kaheli! :D

   Poista
 5. Tosi hienoa toi teidän meno ja hyvä video! Mä muuten tilasin ton saman narun ja on osoittautunut hyväksi pihanaruksi, niin kevyt. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että vinkistä oli hyötyä! Se on ollut kyllä tosi kiva tuolla puskissa :)

   Poista