perjantai 16. marraskuuta 2012

Siivouspäivä.

Onpas ollut kerrassaan aikaansaava fiilis.

Eilen DPD toi kissanruokatilauksen ehjänä ja n. viikon sisällä tilauksesta suoraan ovelle. Vähän ehdin jo jännätä, sillä tilaukseni jälkeen sain kuulla että heidän kuljetukset ovat useammalla tutulla saapuneet rikkinäisinä ja myöhässä perille. Senverran raotin laatikoita eilen, että tarkistin sapuskapussien kunnon. Sitten pitikin jo kiirehtiä leipomaan kokoukseen litran taikinallinen pullia. Ihan ei arviointi pelannut, sillä eihän ne siihen hommaan varaamani jauhot sitten riittäneetkään. Tämän hoksatessani olin toki käsi taikinassa ja kipannut kaiken olemassaolevan jauhon jo mukaan.. Eipä siinä oikein huvittanut kauppaankaan juosta. Tein sitten epätoivoisen ratkaisun, ja kipitin käsi taikinassa soittelemaan naapurien ovikelloa, ja sain kun sainkin lainaksi jauhoa. Tänään kävin viemässä vastaavan pussin tilalle. Mahtavaa :D

Tänään aamusta sitten tyhjensin toisen noista kissanruokalaatikoista, ja heitin matot rullalle. Irtopahvit lattialla olivat kissojen mieleen, ja jätinkin ne niille tuhottavaksi siksiaikaa kun kävin koululla syömässä. Mitä nyt ensin kuvasin hetken videota niiden temmellyksestä. Takaisin tultua pyykit pyörimään, pyyhkäsin pölyt kaikkialta mihin pääsin käsiksi, ja pesin vielä lattiat ja vaihdoin petivaatteet ja sohvanpäälliset, ja vein roskat (paitsi ne pahvit, ne on kasattuna laatikkoon toistaiseksi). Matot on vielä ravistamatta, mutta siihen tarviin melkein apua noiden isompien kanssa. Vein roskat ja tiskasinkin, vaikka eilisen leipomisen jäljiltä taikinaisten astioiden tiskaaminen ei ole mitään hauskinta hommaa.. Astianpesukonetta on kyllä vähän ikävä...

Niin no, laiska töitänsä luettelee :D

Alla aamuista vipellystä (huom, kuten kaaoksesta voi päätellä, tuo on kuvattu ennen siivousta kun matot oli jo kääritty pois):


Illalla olisi ollut kerhon saunailta, mutta päätin lopulta jättää sen väliin ja kirjoittaa sensijaan viimeaikoina vähän hitaammin edistynyttä kandiani. Ja toki viimeistelläkseni siivouksen, ne pyykit pitäisi vielä ripustaa. Harjasin myös Myrskyn, ja voi sissus miten pitkäkarvasta irtoaa karvaa! Myrsky köllötteli pöydällä kiltisti käsiteltävänä eikä vastustellut yhtään. Hassu kaveri. Kunhan tuo kissanhiekka loppuu, niin pitää ostaa muuten vähän vähemmän pölyävää.. laatikon putsaaminen tuppaa vähän yskittämään. Tuo merkki tosin vaikuttaa pirun riittoisalta, ja kyllähän minä sitä 24kg ostinkin.. Nämä postaukset on nyt olleet vähän kissa- ja videopainoitteisia, mutta kyllä kuviakin tulee kunhan jaksan noista miljoonasta valita parhaat, ja eiköhän se kissa-aihekin rauhoitu pikkuhiljaa ja anna tilaa muillekin:)

Myrskyn karvoja

Sain viimeyönä muuten nukuttua jo paljon paremmin, tosin aamupalaansa lapset kyllä tulivat vaatimaan hyvissäajoin :) Josko tästä pikkuhiljaa muotoutuisi sulava arki. Ahkera pitäisi olla muuten yhä edelleen... edessä olisi kandin kirjoitusta, kandiseminaarin pähkäilyä, ruotsin aine, töitä, tentti, teuraan yleiskokous, turvokkeen yleiskokous, Nääspeksi... No eipä ainakaan käy tylsäksi! Ja monessa noista pystyy samanaikaisesti neulomaan sukkaa tai joulukelloja. Ja joulukortitkin pitäisi varmaan kohta tehdä!

Mutta ensin ne pyykit..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti