maanantai 16. maaliskuuta 2009

B- svenska. Epic Fail.

Hehee, no. tänänään oli B-ruotsi, ja näillänäkymin B sieltä taitaa tulla:D Monivalinnoista en osaa sanoa mitään (hahaa, siellä oli YTL tehnyt mokan yhdessä kohtaa!!), risteylyjutuista tulee jonkunverran pisteitä, avoimet meni aikas hyvin, kielioppi luultavasti vituralleen (korjasin ainakin pari kohtaa vääräksi) ja aineet täysin päin kettua. Kiva kirjoittaa palautetta rikkinäisestä kahvinkeittimestä, kun en tiedä ruotsiksi sanoja "ei toimi" ja "kahvinkeitin". Nice:D Mutta tällähetkellä lähinnä naurattaa.

Eipä tuolla ruotsilla suurta väliä ollutkaan. Tampereen teknilliseen saa alkupisteitä ruotsista vasta, kun on vähintään E, joten se nyt oli niin epärealistinen ajatuskin, että. Nah, nyt keskitytään sittes siihen kemiaan. Äikkä lähtee nyt 79 pisteenä, eli edellisillä rajoilla olisi E. Veikkaan että pari pistettä saattaisi tuo kuitenkin tippua, joten saattaa jäädä ärsyttävästi hilkulle. Fysiikan alustavia arvioita ei vielä ollut tullut:(

Mitäs muuta tänään? Kävin stepissä, ja olin suhteellisen kuollut heti lähes alussa. Ei hyvä jeesus, miten kamalaa rääkkiä se oli. Ei sinänsä, en ollut lopussakaan hengästynyt, mutta jalat oli niiden kaikkien kyykkyhässäköiden jälkeen aiivan makaronia. Sitten vaan kotona tehden ei-mitään. Mitä nyt pelaan Mafia Warsia (nolife!), Dragon Warsia (tuplanolife) ja Vampiresia(...) Facebookissa. Vois mennä nukkumaankin tietty. Mutta toisaalta, failblogissa on hauskoja juttuja taas.

Musta tuntuu, että mun ruotsinkoe meni näääin hyvin!:
fail-owned-pwned-pictures
see more pwn and owned pictures

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti