keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Fysiikka paniikki ohitse!

Nyt se kamalimman paniikin aiheuttaja on hoidettu pois alta! Ja meni loppujenlopuksi kai ihan ok. Ensimmäisessä tehtävässä A kohdan selitys ontuu pahasti, mutta oikein-väärin-veikkaukset on oikein. Kolme pistettä tästä kuitenkin vähintään pitäisi tulla. Kakkostehtävä luultavasti oikein. Kuvaajasta ja pyöristyksistä saattaa lähteä pisteitä. Veikkaisin 5p. Kolmas tehtävä meni minusta aivan oikein, nelosessa laskut oikein, ja selitykset ketuilleen. Nelosesta 2 tai 3p riippuen miten noita eri osioita painotetaan.

Viides tehtävä oli hämärä kuvaajan tulkinta, jonka B kohdan onnistuin ryssimään täysin. 3p siis korkeintaan. Kuutonen näillänäkymin oikein, oli itseasiassa tosi mukava tehtävä. Ei liikaa selittelyjä. Sitten tein kasin, jossa ärsyttävänä virheenä se, että en merkinnyt induktiojännitettä negatiiviseksi ja näin laskuissa on ihmeellisyyksiä. Tästä voi tulla ehkä 4p. Tehtävä numero 10 on suurin itkemisen aihe. Sain kulmaksi 26*, mutta olen nähnyt netissä tasaisesti kahta versiota tästä laskusta. Tämä on siis joko täysin oikein tai täysin nollille.

Nyt on ihan hassu olo, kun ei enää tarvitse jännittää ja lukea niin kamalasti.. enää ruotsi (heh), kemia (M jo alla) ja matikka. Tänä iltana voisi vaan olla ja löhötä, ja huomenna voisi katsoa jonkun leffan. Ja mennä Sadun kanssa hiihtämään!

Omien laskujen mukaan tuolta pitäisi vähintään tulla 29p, vaikka tuo kymppitehtävä menisi nollille. Sen pitäisi olla M aikaisempien rajojen mukaan. Katsotaan onko Korjonen samaa mieltä. Tein siis tehtävät 1,2,3,4,5,6,8,10. Aikaa riitti myös tarkisteluun, ja mitään (ainakaan tähän mennessä havaittua) oikeasti tyhmää huolimattomuusvirhettä ei tullut. Tein parhaani, ja katsotaan mihin se riittää. Olen joka tapauksessa ihan tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti