sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Nyt ne alkaa ihan tosissaan!

Kirjoitukset. Viimehetken lukuohjelma on seuraava: 1 matikankirja + kertaussarja päivässä, fysiikkaa vaan niin paljon kuin ikinä pystyy keskiviikkoon saakka, kemiaa alan kertaamaan täydellä teholla heti kun fysiikan kirjoitukset on ohi... ja ruotsi sitten jos vaan jaksan. Se ei ole niin tärkeä.

Tähän mennessä alla EEM (HI,ENA,KE) + tekstitaidon alustavasta arvostelusta 4,4,5 ja ruotsin kuuntelusta 64p. Fysiikasta tavoitteena oli aikaisemmin M, mutta tässä paniikissa toivon nyt C:tä, toivoisin että kemia nousisi E:hen, mutta en kuole jos ei nouse. Matikasta en osaa sanoa yhtään, olisihan sieltäkin kiva saada se M. Samoin äikästä. Ruotsista C tai B kuulostaa oikein todennäköiseltä.

Huomenna on essee, reppuun on pakattu kuulakärkikynät, pyyhekumit, lyijykynät + taulukkokirja & laskin vietäväksi tarkastukseen. Evästarvikkeet on hankittu, huomenna aamulla pitää herätä ajoissa laittamaan niitä valmiiksi.

Kumma ettei äidinkieli jännitä erityisemmin ainakaan vielä.. ehkä fysiikkapaniikki peittää sen. Pitää vielä lukea pääjutut ja tehdä tehtäviä. Mitä ihmettä vielä tässä koneella istun! Noo, raportoin kirjoituspäivien jälkeen ainaskin ensikäden mielipiteet kokeista + alustavat arviot. Pitäkääs peukkuja. Kirjat kutsuu.

Funny Pictures
more animals

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti