maanantai 18. toukokuuta 2009

Kirjoitustulokset on täällä!

Pieniä pettymyksiä, mutta ihan ok rivi kuitenkin.. nyt vaan jännätään, riittääkö 18 pistettä paperihaussa. Olisi fysiikasta nyt saanut se E tulla, kun se aika varmana lähti.. mutta minkäs teet. Rivihän oli siis seuraavanlainen: EEEMMMM

Äidinkielen E oli positiivinen ylläri, olisin odottanut sen putoavan, mutta itseasiassa yksi tekstitaidon vastaus jopa nousi, jolloin niistä pisteet olivat 5,5 ja 4.

Englannista tuli E jo syksyllä, enkä lähtenyt korottamaan. L oli turha haave, ja E vastasi aika hyvin sitä tasoa jolla kuvittelen olevani. Just sellainen tulos kuin odotinkin.

Historista tuli myös E syksyllä. Pieni apina minussa toivoi ällää, mutta E oli oikeastaan se realistinen tulostoive ja se sieltä tuli. Ei pettymystä.

Matematiikka (pitkä) M, pisteet ei laskeneet vaan rajat nousi. Tämä ei ollut pettymys, eipä se kovin hohdokkaana lähtenytkään. Tätä olisi voinut parantaa lukemalla paremmin, mutta laiska nyt on laiska.

Fysiikka M, pisteet putosi 4p ja jäi pisteen päähän E:stä. Tämä ketuttaa jonkinverran, kun pidin sitä melko varmana jo kun 39:nä pisteenä lähti. Tein kuitenkin niin hyvin kuin osasin.

Kemiasta paperissa on M, se on syksyltä, keväällä kirjoitin siitä C:n (hirrrveä koe!), mutta mikäs siinä kun parempi tulos pysyy. Olisin halunnut tästä E:n koska vain tyhmien virheiden takia jäi syksyllä tuo E saamatta.

Ja sitten svenska? No, M näkyi paperissa olleen. Järkytys oli melkoinen, odotin kuitenkin että putoaisi rutosti, ja pidin B:tä todennäköisenä. Tasoa parempi tulos, ja mikäli ruotsilla olisi minulle mitään väliä, olisin ollut kovin tyytyväinen tähän. Nyt vaan aiheutti epäuskon ihmetystä.

Tuollainen keskiverto paperi. Harmittaa kun jäi ällät saamatta, tosin ehkä sen voi oman laiskuuden piikkiin pistää. Mitään superiloisia yllätyksiä ei tullut, lähinnä putoamisia. Ruotsi tosin oli ylläri, tosin lähinnä koominen sellainen.. noo, 18p noista tulee kun papereilla yrittää päästä diplomi-insinöörikoulutukseen. Nyt jänskätään perjantaita. Silloin olisi paras tulla kirje.. vai tuleekohan kun on tuo darn helatorstai tuossa keskellä viikkoa!

Hirmujänskätys, pakko lukea pääsykokeisiin. Mutta luen kuitenkin vaan annakareniinaa ja poden huonoa omaatuntoa kun se ei edes ole hyvä kirja! Argh.. jos en pääse papereilla sisään, en pääse ollenkaan! En osaa onnistua pääsykokeissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti