perjantai 22. toukokuuta 2009

Kakun arvoinen päivä, vai?

Tänään se tuli se kauan odotettu ja toivottu kirje ja kirjoitustulosten aiheuttama pienoinen pettymys katosi täysin! Kirjeessä kerrottiin että en ole tervetullut pääsykokeisiin, koska minulla on jo paikka! Onnesta soikeana sitten kipitin kotiin postilaatikolta ja esittelin kirjettä kaikille. Minusta tulee teekkari, kohteena tampere ja koulutusohjelmana Signaalinkäsittelyn ja tietoliikennetekniikan koulutusohjelma. Ei sit tietotekniikka.. Mutta nyt alkoi kesäloma! Koulukirjat piiloon ja lomatunnelmiin?

Tai ei. Ne lakkiaiset on edelleen tulossa, ja siivoaminen on kovaa. Tänään imuroitiin yläkertaa, tuuletettiin sohva, heitettiin pois iso määrä ryönää, tampattiin matot, mopattiin, järjesteltiin tavaroita ja niinkuin ei siivoamisessa olisi tarpeeksi, isi päättää että eteisen seinät on maalattava... no, okei, onhan ne aika rapistuneet, muttamutta.. Kiirettä pitää, kun matotkin olisi pestävä ja vaikka mitä! Ja juhliin on enää.. viikko? Hui!

No, lakki on hankittu, kampaus on kokeiltu, kengät ostettu, mekko lähes valmis, lakki kakun päälle ostamatta, samoin joku huivi/juhlava pitkähihainen.. Ensiviikolla paniikinomaisesti lahteen. Sitten lakkiaisten jälkeen tuhlaamaan kaikki rahat uutta kotia varten! Telkkari on hankittava.. mikron sain mummolta lahjaksi ja paljon muuta on jo hankittuna/saatuna minulla ja Matilla.. Ehkä sitä rahaa sitten jäisi pikkiriikkisen säästöön.. Kaiken stressaamisen ja jänskäämisen jälkeen tekisi tosin mieli kyllä lähteä jonnekin reissuun:D Mutta niin paljoa rahaa ei taida jäädä. Ehkä mökille?Aamupäivän hyper-iloisuuden ja iltapäivän siivous + flunssakärttyisyyden jälkeen leivoin sitten kuivakakun kivalla netistä löytämälläni ohjeella joka sisälsi chilisuklaata ja mustikkamarmelaadia. Mustikkamarmeladia en tosin kaupasta löytänyt, joten korvasin sen vadelmalla. Tuli oikein hyvää, eikä ollut edes monimutkainen tai kovin työläs. Tulostin ohjeen itselleni, voisin alkaa täyttämään jotain kansiota netistä tulostetuilla ja testatuilla ohjeilla.. Kuvassa on tuo tämänpäiväinen kakku, näyttää herkullisen vaaleanpunertavalta:P Noita voisi tehdä lisää lakkiaisiin..

Lisäksi sain tänään kivan idean, jolla ajattelin juhlistaa erästä tärkeää päivää:) Ei kovin kekseliästä, mutta söpöä.. toivotaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti