sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Pikapääsiäinen Kärkölässä :)

"Pitäiskö sun kohta valmistautua kohta jo lähtöön?""Onhan tässä yli kaksi tuntia aikaa...""Niin mutta ei Marjaana ehdi siinä ajassa.."

"Satu tulee ihan kohta hakemaan sinua, koita nyt..."
"No toivottavasti ei tule, kun vasta tunnin päästä sanoi tulevansa..."
"Mites Mikko reagoi tohon sun hitautees?"

Täällä ei ihan luoteta siihen, että olisin ajoissa valmiina! Taitaa olla ihan yleinen vitsi, että Marjaana on aina myöhässä... hmph. "Kohta" eli noin tunnin päästä pitäisi olla matkalla kaverin valmistujaisiin, ja olen sentään kuitenkin jo pukeutunut.. Olen siis parhaillaan kääntymässä Kärkölässä kaverin juhlien vuoksi. Ensimmäinen meidän tyttöporukasta valmistuu! Hui. Tulin eilen lauantaina ja tänään sunnuntaina juhlien jälkeen lähden. Pitkästä aikaa täälläkin; viimeksi käytiin pikaisesti pyörähtämässä laskettelureissun jälkeen. Nyt sentään tosiaan jäin yöksikin, Mikko käy katsomassa ja ruokkimassa kissat sillävälin.

Käytiin melkein heti tänne päästyäni eilen illalla kuutamohiihdolla (vaikka kuu ei vielä ollut noussutkaan), ja kierrettiin pellot ympäri hämärissä, ja räpsittiin jonkinverran valokuvia. Ei niistä kovin kummoisia hämärässä tullut, mutta jotain sentään. Hanki oli vähän petollista, kun välillä kantoi hyvin ja välillä upotti... En sentään kaatunut kuin kerran! Ei nähty komeettaa, vaikka tarkoitus oli se etsiä, kun juuri sillä suunnalla oli pilvistä.. Harmi, Tampereella ei olla sitä löydetty, ja nämä olisivat voineet sen minulle osoittaa...

Ennen kun pääsi hakemaan suksia, piti hakata vähän jäätä oven edestä...

Navetta näyttää ihan junalta pimeässä...

Yötaivas navetan yllä

Koivikkoladon takainen metsä oli aika synkkä...


Kuluneella viikolla on jälleen tullut lähinnä tehtyä töitä ja koulujuttuja, ja pelattua kahdessa eri roolipelissä.   Yhtenä iltana käytiin lenkillä katselemassa täysikuun nousemista järven jäällä, muutoin on lenkkeilykin jäänyt harmillisen vähäiseksi kun aikaisten aamujen takia alkaa nukuttaa jo aikaisemmin illalla. Pitkäperjantaina oli sitten aikaa viettää kunnollinen vapaapäivä, joten siivosin kämpän, ja vietettiin ilta yhdessä tehden tortilloja, nautiskellen viiniä ja saunoen, ja toki kissoja rapsutellen. Oikein mukava ilta, pitkästä aikaa pidempään laatuaikaa yhdessä :) 


Kynttilä on muuten ihan vaan rekvisiittaa. Mysky oli ihan liian utelias, niin sehän piti sammmuttaa samantien :D Harmi sinänsä, minä tykkään kynttilöistä... Mutta Myrskyn viikset ja puuhkahäntä kyllä syttyisi tuleen vähän turhan helposti, jotta niitä viitsisi poltella.

Lyhyen pohdinnan jälkeen tilasin viikolla vihdoin itselleni myös uuden puhelimen, joka toivottavasti saapuu ensiviikolla. Vanha nokia n900 on ollut jo pidempään enemmän tai vähemmän epäkunnossa. 3G yhteys toimii silloin kun sitä huvittaa ja hörppää akun latauksen hetkessä. Usein 3G yhteyden päälle yrittäminen pudottaa koko puhelimen jopa hetkeksi ihan kaikista verkoista niin, ettei sillä voi soittaakaan.. Ja puhelimen akku ei tosiaan kestä paria soittoa enempää. Olen viimeaikoina ollut useita päiviä putkeen ihan ilman puhelinta, kun ei tuota jaksa olla jatkuvasti lataamassakaan. Lisäksi tuo puhelinmalli on valmistajan suunnalta unohdettu, joten uusia sovelluksia ei ole tarjolla, eikä myöskään päivityksiä vanhoihin.

Harmittaa vaan ettei enää löydy hyviä puhelimia, jossa olisi fyysinen täysnäppämistö.. Koska nykyisessä puhelimessa sellainen on, siitä on kurja luopua. Mutta kaipa sillä kosketusnäytölläkin oppii kirjoittelemaan, vaikkei enää pystykään kirjoittelemaan puhelinta tuijottamatta. Mutta vihdoinkin olisi mahdollisuus saada puhelimeen toimiva geokätköilysovelluskin, että ei olla metsässä vaan yhden gps:n varassa. Ja jos vihdoinkin saisi kuvien lähetyksenkin toimimaan, ja pääsisi käyttämään sitä nettiyhteyttä josta joka tapauksessa kuitenkin maksaa...

Jaa.. kiirehän tässä näköjään taas tuli, vaikka ajattelin että nopeastihan tänne kirjoitan. Ja minun piti vielä kirjoittaa siitä kuinka olisi kiva päästä klassisen musiikin konserttiin, ja kuinka haettiin torstaina kiireellä postista kissanruokalähetystä, kun posti menikin etuajassa kiinni... No mutta, jos lähtis, kyyti tuli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti