tiistai 19. maaliskuuta 2013

Punnitus

Näin meillä punnitaan kissat. Yllättävän helppoa ja kätevää. Tarvitset vain matkalaukkuvaa'an, laukun, ja yhteistyökykyisen kissan. Laukku painoi 0,45kg, joten kissoille saatiin painoksi 3,1kg (Viima) ja 4,1 kg (Myrsky). Ikää n. 7kk. Ja kissoja ei tosiaan väkisin tungettu laukkuun (kuten videolta näkyy), ja ne olivat laukussa ihan rauhallisesti, ja molemmat kehräsivät vuorollaan.

Koko video otettiin yhtenä ottona, ja leikkelin välistä lähinnä omia huudahduksiani ("Herranjestas onks Myrsky jo noin iso?!"). Koko toimituksessa meni alle kolme minuuttia! Ja minä kun epäilin että vaikka Myrsky nyt onkin ihan lapanen, niin Viimaa ei kyllä laukkuun saisi...

3 kommenttia:

 1. Myrsky ois halunnu laukkuun uusiks :D Itehän punnin kultsua henkilövaa'alla, puoliks sylissä.. "helppoo" :D

  VastaaPoista
 2. Ihana nähdä asiallista kissankohtelua, kun tuntuu kissat olevan enimmäkseen omistajilleen jonkinlaisia statussymboleita ja huonekaluja, eikä kiinnitetä huomiota niihin hitustakaan, ihmetellään vain että mitä se pissii ympäriinsä.

  Ihana video, kiva katsoa miten nätisti kohtelet kissojasi ja ihanaa katsoa miten toiset tykkää!

  Meillä kissojen suurta hupia on ne kerrat, kun jaksan kannella niitä ympäri kämppää muovipussissa, laukussa, laatikossa, missä vain. :)

  Ei yhtään auta kun hinkuisin kissanpentua, meidän kolliveljekset ovat kesällä 3v, ihan yhtä leikkisiä kuin nuorempina mutta silti, on nuo nuoret kissat vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Tulin pitkästä aikaa katsoneeksi sen myötä itsekin tuon videon (onhan sen ottamisesta jo lähes vuosi aikaa), ja voi että meillä on lapset kanssa kasvaneet! Täyttävät kesällä kaksi vuotta jo, huijui! Meillä tosiaan tykätään myös olla laukuissa ja pusseissa, mikä on vähän hassua, kun sitten niitä kuitenkin harmittaa muovipussin aiheuttama staattinen sähkö :D

   Poista