tiistai 30. huhtikuuta 2013

I ♥ your blog - tunnustus

"Tervetuloa kotiin!"
Saimme Kissanpäiviä Sijaiskodissa-blogilta I ♥ Blog -tunnustuksen. Paljon kiitoksia! Tuota blogia kannattaa kissaihmisten käydä lukemassa, tarjolla on mukavia arjen sattumuksia Myrskyn kaiman edesottamuksista!

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavanlaiset: 
 ♥ Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi. 
♥ Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi. 
♥ Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro siitä heille kommentilla. 
♥ Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Päätin antaa tunnustuksen tälläkertaa minulle tuttujen ihmisten blogeille, mitään suurta yhteistä tekijää näillä ei ole, kuin se että rekisteröityneitä lukijoita on n. samaa luokkaa, kuin minulla. Olisin jatkanut kissablogeilla, mutta moni aktiivisesti lukemani blogi on tämän tunnustuksen jo saanut :)
Keijumetsästä
Pissasirkus
Elämää, Näpertelyä ja Parempaa oloa
Thousand years between
Pässinpäitä ja Mussukoita

Niin, ja mikä tuon tämän postauksen alottaneen kuvan tarina oli? No, taisin sanoa muutama postaus aiemmin, että Myrsky on oppinut avaamaan roskiskaapin oven.. Tällainen näky minua sitten kohtasi muutama päivä sitten, kun palasin kotiin parin tunnin poissaolon jälkeen, ja ei ole vaikea arvailla kuka on touhun aloittanut, vaikka Viima tuossa kuvassa roskien keskellä köllötteleekin... Koko kaaosta tuossa ei näy, sillä roskat oli levitelty aika laajalle alueelle. Mm. sängystäni sain kerätä kissanruoka-annospussin jämiä. Ja seuraavana päivänä Myrsky oksensi näitä pussinkappaleita... Fiksuja kissoja minulla! Tästä lähtien pitää muistaa laitaa joku este kaapin oven eteen...

4 kommenttia:

 1. Ootko kokeillu niit lapsilukkoja kaapin oveen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä, mutta ne ovat ostoslistalla. Tällähetkellä niiden virkaa hoitaa oven eteen asetettu tuoli :D

   Poista
 2. Voi ei! Myrsky ja Viima ovat aloittaneet dyykkaamisen:D

  VastaaPoista