tiistai 2. syyskuuta 2014

Paras peti ikinä!

Meillä on muuten uusi kissanpeti! Etenkin Viima on ottanut sen omakseen, ja torkkuu siinä lähes päivittäin. Peti tarttui mukaan kesälomalla vanhempien luota, kun kissat olivat kuulemma siihen tykästyneet. Mummi piti tärkeänä, että se otetaan mukaan. Ja hyvä että piti, sillä se on juuri sopivan kokoinen yhdelle köllötellä pitkin pituuttaan, ja kaksikin siihen mahtuu jos oikein ahtautuu. Se ei kerää pölyä eikä karvoja samalla tavalla kuin kangaspäälysteiset, ja siinä on kätevät kantokahvatkin. Tämmöisiä petejä myydään yleensä vain kesäisin mm. toreilla ja kauppojen pihoilla, ja niistä pitää ottaa täytteet pois ennen käyttöä. Jostain ihmeen syystä näitä saattaa joskus löytää roskiksistakin, vaikka onkin erittäin laadukas peti kyseessä. Katsokaa vaikka!

Hyvin mahtuu selälleen!


Kyseessä on ehdottomasti Viiman peti - Myrsky saa tulla vain jos Viima ei ole paikalla, tai jos Viima antaa tilaa. Kuvaushetkellä Viima lopulta suostui tiivistämään, kun Myrsky nätisti pyysi, mutta ei tarpeeksi. No, mahtuihan siihen vieretysten sentään istumaan.

10 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä ellei täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Ei voi kiistää, ei! Täällä osataan kanssa arvoistaa justiinsa oikeanlaista petiä ja voin sanoa, että samoilla linjoilla ollaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mieti nyt miten tyhmä sellainen pehmeä juttu olisi, minkä hintalapussa lukee "kissan peti"!

   Poista
 3. Täydellinen peti! Hyvä kun mummi pisti sen matkaan mukaan.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On se! Paras peti on se, jota ei ole pediksi hankittu!

   Poista