perjantai 7. joulukuuta 2012

Kesämuistoja

Joulunajan työvuorot tiedossa, joten vihdoin sai tehtyä suunnitelmia että milloin matkustaa mihinkin ja miten järjestää kissojen hoidon ja kuskaamisen! En muuten edes joutunut aatoksi töihin vaikka siihen varauduin. Positiivisia yllätyksiä :) Tänään viimeistelin kandia, ja vartin päästä pitäisi olla juoksemassa pelaamaan roolipeliä. Kandissa viimeiset kirjoitusvirheen korjaukset pitäisi vielä tallentaa pdf:ksi ja heittää oikoluettavaksi, ja sitten korjata ne pikkujutut ja viskata palautukseen. Huh!

Tähän postaukseen ei ollut ehtinyt kerääntyä kivoja kissakuvia, enkä kerennyt videotakaan editoimaan vaikka piti, eikä mitään sen kummempaa ole ehtinyt tapahtuakaan. Paitsi että vietettiin itsenäisyyspäivän ilta kaveriporukalla pelaten Trivial Pursuitia jossa oli ihan käsittämättömiä kysymyksiä.

Koska kuitenkin jotain päätin joka päivä julkaista niin tässäpä sitten wanhoja kesäisiä kuvia, joita eilen arkistoja selatessani löysin. Nimittäin heinätöistä :D Moi olen maalta... Heinätyöthän on kesän kohokohta, ja viimekesä oli ensimmäinen joissa en päässyt mukaan, kun niiden ajankohtaa ei oikein osaa ennustaa tarpeeksi kauan etukäteen että olisi voinut ottaa töistä vapaata :( Varsinkin kun viimekesä oli tuollainen sadekesä..

Toivottavasti ensivuonna parempi tuuri. Tuossa hommassa tulee ihan huomaamatta kuntoiltuakin, ja itse tehty mehu maistuu ladon nurkalla kuorman purkamisen yhteydessä aina parhaimmalta, ja illan lopuksi saunan jälkeen iskee nopeasti väsy ja nukkuu hyvin.


Ensimmäinen itse tekemäni kuorma, ja pysyi muuten koossa kotiin asti!

Tinttikin oli auttamassa.

Toinen vuoden 2010 töiden viimeisistä kuormista.
Se naisporukassa koottu kuorma, ja
voitettiin miesten kuorma yhdellä kerroksella. Hehee :D

vähän vaan oli vinossa..

Ei nyt ihan kaikkein jouluisin postaus.. Mutta sen siitä saa kun lupaa kirjoittaa joka päivä, vaikka ei olisi mitään asiaakaan. Ja kiireessä vielä. Sit vaatteet päälle ja ulos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti