maanantai 5. elokuuta 2013

Ponnarinoutajat

Viimekertaisessa postauksessa kerroin, kuinka Myrskyn maailma romahti, kun kiipeilypuusta jouduttiin purkamaan pätkä pois, jotta se mahtui muuttokuormaan. Nyt menetys on kuitenkin korvattu, ja molemmat kissakaverit ovat hyväksyneet diilin. Kun aiemmin meillä oli yksi kiipeilypuu, josta pääsi loikkaamaan (matalalle) tv-tasolle tai (matalalle) sohvalle, niin nyt meillä onkin kaksi kiipeilypuuta loikkausetäisyydellä toisistaan, ja lisäksi toisesta pääsee myös hattuhyllylle! Kissalapset tykkäävät järjestelystä kympillä, ja tästä on allavideoitua todistusaineistoa. Videosta näette myös, mistä tämä postaus sai nimensä: nuo osaavat noutaa hiusponnareita :D Uudessa asunnossa on muuten myös ihan pirskatin kuuma ainakin pidempikarvaisille kavereille..



Tiistaina muutettiin, ja perjantaihin mennessä oli enää yksi muuttolaatikko purkamatta! Lauantain ja Sunnuntain vietin Vermon poninäyttelyssä (jossa poltin nahkani) ja Hyvinkäällä kaverin luona. Huomenna pitää jo mennä töihin! Erittäin tehokas loman lopetus, etten sanoisi. Tästä uudesta asunnosta laittelen postausta myöhemmin. Harmi että muuttovaihe meni niin vauhdikkaasti (ja kamerat oli hukassa), ettei mitään kunnollisia ennen-jälkeen kuvia saatu siitä muuttokaaoksesta. On tämä kyllä tosi kiva, ja kun tyhjät laatikot saatiin lahjoitettua seuraavalle muuttajalle, tämä paljastui myös odotettua tilavamman oloiseksi <3

Vanhasta kiipeilypuusta pystyi muuten tarkkailemaan ikkunasta ulos, joten tältäosin uusi kissajärjestely on toki huonompi. Ehkä kerron seuraavassa postauksessa, että miten tämä asia on korjattu!

4 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Onkin vallan tarmokas hiuslenkinnoutaja teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja juu, niin on, ei malteta lopettaa vaikka selvästi on jo hiki, kuuma ja hengästys!

      Poista
  2. Nyt on kyllä kisuilla hienot kiipeily systeemit.

    VastaaPoista