perjantai 21. helmikuuta 2014

Sisäkissan aktivointia, osa 3

Myrskyllä on kevättä rinnassa, ja sisälläoleminen tuntuu nyt tylsistyttävän sitä kovasti. Jostain luin, että kissan mieltä virkistää päästä tutkimaan uusia esineitä, ja haistelemaan uusia hajuja. Teinpä sitten työtä käskettyä: pällisteltävää, nuuhkittavaa ja tutkittavaa riitti moneksi kymmeneksi minuutiksi!
"Mikä tää on?"
"Miten tällä niinku kuuluis leikkiä?"
"No kai siitä saa säällisen majan?"


6 kommenttia:

 1. Tuosta vinkistä napataan täälläkin kiinni =)

  Meidän blogissa olis muuten haaste tarjolla …

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro ihmeessä, toimiko vinkki! :D Kävin kommentoimassa haasteeseen ;)

   Poista
 2. Olipas kätevä idea! Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että meillä on erittäin väsyneitä kissoja muuttoviikon aikana... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakin oli! Lapset kiersivät kaikki pahvilaatikot ennen ja jälkeen muuton, ja taiteilivat muuton jälkeen kämpässä pyörivien pahvilaatikkovuorien päällä, ja haistelivat nurkat hyyyyyvin tarkkaan (edellisilläkin asukkailla oli ollut kissoja!). Ja kyllä, nukkuivat paljon lymyillen sängyn alla!

   Poista
 3. Eksyin blogiisi kun olit kommentoinut Kaktun blogiin, niin piti tulla vilkaisemaan kissojasi! Itse hankin syksyllä poikakaverini kanssa kollikissan (joka leikattiinkin tässä viikko sitten) ja kesällä olisi tarkoitus hankkia kaveri kisullemme.

  Vaikka meilläkin on (vanhempieni) kotona ollut kissoja koko ikäni, nyt vasta sisäkissan hankittuani huomasin paremmin tuon muiden ihmisten "se on vain kissa" -ajatusmaailman. Mummuni ja veljeni kun nauroivat ja kiusasivat minua kunnolla, kun "hössötin" että eteisen ovet ovat varmasti kiinni, ettei kissa karkaa, ja käskivät laittaa kissalle tutin suuhun.. Ärsytti muuten todella.
  Mutta yritetään olla välittämättä muiden mielipiteistä! :)

  Jos kiinnostaa, käy vilkaisemassa meidän Oscaria blogissani :) http://hemulisway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ihan sama tilanne: vanhemmilla on aina ollut kissoja, vapaasti ulkoilevia maalaiskatteja. Siksi alkuun sain naureskelua valjastelun sunmuun "hömpän" vuoksi :D

   Käynpäs vilkaisemassa.

   Poista