tiistai 12. helmikuuta 2013

Kyykkää ja kuumetta

No johan iski. Minun piti koota kissavideo, ja blogata myös viikonlopun kuulumiset. Sen sijaan sunnuntai-iltana nousi kuume, ja maanantain makasinkin sitten kissojen kanssa aamusta iltaan pedissä vaihtelevasti nukkuen, ja yrittäen etsiä kissalle kuskaajaa leikkaukseen - itse kun en olisi siihen millään tasolla kykenevä kun pelkkään vessareissuun meinasi vielä eilen pyörtyä. Onneksi Mikko tuli tekemään ihanaa mustikkapuuroa, muuten olisin varmaan elänyt pelkällä jogurtilla koko päivän kun pelkkä seisominenkin sai päässä heittämään. Olihan sitä kuumetta melkein 39 astetta illalla..

Onneksi kissakyyti järjestyi viimetipassa, ja Viima lähti hetki sitten matkaan. Minä makaan sängyssä edelleen, ja yskin minkä kerkeän, mutta kuume on lääkkeellä poissa toistaiseksi. Kävin heittämässä roskat ulos, eli kävelin n. 20m, ja sekin tuntui jo hurjan raskaalta... joten lepopäivä tästäkin selkeästi.

Ei nuo kissalapset ainakaan kuljetuskoppaa pelkää. Yritin asetella sinne pehmusteita, kun molemmat änkivät sinne leikkimään, niin eihän siitä mitään tullut. Täysi työ oli saada Myrsky kopasta ulos ennen lähtöä, kun siellä oli vissiin ihan mahdottoman kivaa mönkiä niiden peitteiden välissä:D Nyt se ressukka on vähän hukassa kun siskoa ei näy missään.. Toivottavasti Myrsky ei kiusaa Viimaa sitten kun se tulee kotiin. Ja toivottavasti sänkypissaepisodi ei toistu :D

Viikonloppuna oli Akateemisen Kyykän MM-kilpailut, ja kuten odottaa saattoi, ei meidän joukkue tänävuonnakaan sitä maailmanmestaruutta voittanut. Oltiin sentään kuitenkin hyvin teemaansopivasti pukeuduttu, ja voitettiin yksi erä kolmesta. Alkuerissä siis heti tipahdettiin. Edistystä sentään viimevuoden kolmeen häviöön verrattuna! Muutenkin tunnelma oli hyvä, ja hauskaa oli! Sieltä olikin sitten hyvä kipittää haalarit päällä suoraan töihin lämmittelemään.

Kuvista kiitos Fadorille!

Eka heitto!

Ottelutauko

Murto-osa pelipäivän kyykkäkentistä.
Nämä oli tieteentornien takana, meidän peleille oli toki
osoitettu kaikkein kauimmaisen kenttäalueen
kaikkein kauimmainen kenttä...
Nyt jos jatkaisi vaikka unia... tänälaskiaisena ei paljon vissiin mäkeä lasketa.2 kommenttia:

  1. Heei se oli KAKSI erää kolmesta mitä voitettiin!

    VastaaPoista
  2. Oho, mitähän mä oon tonne säätäny! Hyvä korjaus! :D

    VastaaPoista