sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Suureen maailmaan

Meillä käytiin ulkoilemassa! Molemmat kissat vuorotellen valjaisiin, ja hetkeksi pihalle tassuttelemaan. Myrsky lähti heti uteliaasti tutkimaan maailmaa häntä pystyssä, eikä pahemmin jännittänyt valjaita tai suurta maailmaa ympärillään. Se juoksenteli vähän sinne tänne, mutta ei missään vaiheessa tehnyt mitään paniikkiryntäilyjä mihinkään suuntaan. Ravasi vain eteenpäin pelästymättä vaikka jouduin juoksemaan perässä. Linnut olivat hirmukiinnostavia, mutta jouduin Myrskyressulle toteamaan että en kyllä sen perässä aio puuhun kiivetä.

Viima oli vähän arempi, ja jännittyneempi, ja vierasti aavistuksen valjaitakin. Sen kanssa tehtiin vähän lyhempi tassuttelu sitten, kun se ei vaikuttanut erityisemmin nauttivan reissusta. Se ei lähtenyt uteliaasti tutkimaan vieraita paikkoja, vaan lähinnä pälyili paikallaan, ja kuulosteli. Myrsky jopa kehräsi ulkona, viima lähinnä tärisi. Kyllä me kuitenkin senkin kanssa ulkoiluharjoituksia jatketaan, jos ei taas tule pakkasia. Ei sekään kuitenkaan mitään paniikkia ulkona saanut, kunhan vähän jännitti.

Reissun jälkeen molemmat simahtivat unille, eivätkä ole sieltä tähän mennessäkään liikahtaneet. Oli rankka päivä :PMinua hämmentää tuo Myrskyn väri. Viima on selkeä tapaus, valkoisenkirjava kilpikonnatiikeri. Myrsky taas on... harmaa? Veikkailin silloin pentuna että siitä kasvaisi ruskeatiikeri, mutta kun ei sillä ole ruskeaa muualla kuin vähän hännän alapuolella ja aavistuksen rusehtavanharmaata sävyä naamassa. Ei se sinitiikerikään voi olla, se on liian tumma siihen, joten mikä ihme se on? :D Ei sillä että tuolla olisi mitään väliä oikeasti - maatiainenhan se on. Mutta olen utelias :)

Nyt muuten hoksasin myös, että miten hyvin tuo Viiman kiimakarjunta on kuulunut rappukäytävään. Kun lähdin Myrskyn kanssa ulos, Viima naukui yksin jäädessään oven takana ihan normaalilla äänenvoimakkuudella, ja se kuului hyvin toisesta kerroksesta ihan alaovelle saakka. Ja se kiimahuuto on kuitenkin volyymiltaan vähän eri luokkaa kuin tuo... Anteeksi naapurit :D Kohta se häiriö loppuu lopullisesti kun tyttö leikataan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti