sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Näyttelyvalmistelut

 Terveisiä  kissanäyttelyistä! Me ollaan täällä pirkkahallissa odottelemassa oman arvostelun alkua, ja Myrsky aloiti päivän sihisemällä  ja murisemalla, ja kakkaamalla näyttelyhäkkiin. Hiekkalaatikko oli toki just silloin Viimalla... Näyttelykuvia ei ole vielä tarjolla, mutta vähän materiaalia näyttelyihin valmistautumisesta kuitenkin. Täällä on äärimmäisen huono verkko, joten mitään kovin hurjaa postausta en oikein saa aikaiseksi :D


Näin meillä leikataan kynsiä! Myrskyä ei pahemmin kiinnostanut mitä sen tassujen kanssa hääräsin, Viima taas olisi mieluumin ollut missä tahansa muualla, mutta ei sentään lähtenyt tappelemaan. Viimalta napsittiin tassu kerrallaan päivän mittaan, Myrskyltä leikeltiin kaikki kerralla ilman stressiä. Näyttelyissähän ei saa kynsiä terävinä pitää.
Rasvoittuvaturkkisena pitkäkarvaisena kollina Myrskyn kohtalo oli päästä pesulle. Viimekertainen pesu oli vähän järkyttävä kokemus poikaparalle, mutta tälläkertaa oltiin jo rauhallisemmin. Ketään ei raavittu, ja kissakin tyytyi vaan naukumaan surkeasti ja yrittämään pariin otteeseen pakoon. Rauhoittumisen syy oli varmasti se, että me pestiin kissa nyt suurimmaksi osaksi suihkuttamisen sijaan kauhomalla vettä rauhallisesti kauhalla sen niskaan. Ei siis roiskeita tai kohinaa kissaparkaa pelottamassa. Vähän Myrskyä kaihersi lattian liukkaus ja lipsuvat tassut, mutta muuten me saatiin kissa hyvin pestyä. Kaveri, joka on tottuneempi kissanpesijä, ei päässyt paikalle auttamaan, joten pestiin sitten Mikon kanssa kissaraasu kahdestaan, ja selvittiin oikein hyvin.


Kuivattelu hoidettiin pyyhkeellä ja saunomisella. Myrsky toki pesi itsensä uudelleen ihan kissakeinoin nuolemalla, ja viihtyi lämpimän saunan ylälauteella hyvän aikaa kuivattelemassa :) Hyvin meni, ja kissa vielä kehräsikin lopulta, vaikka aika julmia oltiinkin kun raasuparka kasteltiin! Viima lyhytkarvaisena siistinä tyttönä vältti tämän kohtalon.


Meidän tuomarit ovat tänään Caroline Stoa ja Lena Björkander. Arvostelun alkuun vielä jonkinverran aikaa, meidän edellä on aika monta kissaa. Kissat on (toistaiseksi) kakkakatastrofista huolimatta puhtaita ja ihan pirteitä. Toivotaan, että Myrskyn hermo kestää toiset kissat, ja Viima pysyy rohkeana :) Illalla/huomenna tulen kertomaan tuloksia. Oikean reunan pikkupäivityksiä kannattaa myös seurata!

Saa myös tulla moikkaamaan!

4 kommenttia:

 1. No höh. Ei sitten Myrskyn osalta mennyt ihan putkeen. Taitaa nimi olla enne.

  Mutta Viimalle onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kyllä taitaa nimi olla enne. Myrskyressu ei taida tietää ollevansa leikattu, ja pitää muita kolleja reviirinsä uhkana..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kirjoitin siitä nyt aamulla postaukseenkin, eli Myrskylle kävi vähän heikosti kun siltä paloi pinna, mutta Viima oli lyhytkarvatyttöjen toinen :)

   Poista