torstai 2. elokuuta 2012

Muuton anatomiaa, vol 3

Eilen sirtyivät tavarat. Itse kamojen kuskaukseen meni vain vähän päälle tunti, ikeapöydän kasaamiseen kaksi. Hyvin sujui kun oli paljon sakkia auttamassa, kiitos heille siitä! Vähän tuskaista se vaan on muuttaa kaksiosta yksiöön, tavaraa tuntuu olevan ihan liikaa, eikä mikään oikein tunnu löytävän paikkaansa. Nukun edelleen evakossa, sillä makuunurkkani on täynnä roinaa. Hyvä kuva kaaoksesta on tuossa alla. Kyllä, on siellä sänkykin jossain, ja huomenna aion kaivaa sen esiin!


Tupakeittiön puoli näyttää jo ihan siedettävän fiksulta, tai ainakin siellä mahtuu kävelemään tietokoneen ääreen, ja wlan on jo pystyssä! Tuo kuvassa näkyvä vuodesohva vaatii vaan uuden päälisen (teen sen heti kun ehdin!) ja se vaatisi vielä tuuletusta.. mokoma haisee ihan vanhalta vintiltä. Niksipirkka vauhdissa testasin tänään hinkata siihen ruokasoodaa. Jos ei auta, niin sitten järeämmät aseet käyttöön.

Tänään oli sitten siivousoperaatio. Huoneistotarkastaja oli muistanut meitä kivoin  pikku muistilappusin, jotka muistuttivat mm. kylppärin kaakeleista ja lieden taustasta ja kaappien päälisistä:

Päivän mittaan tuli siivottua saunan lauteet, kylppärin seinät ja lattiat, pönttö, lavuaari, uuni (kahdesti), keittiön tasot ja kaakelit, jääkaappi, pakastin ja tiskikaappi. Siinä menikin sitten oikein mukavasti aikaa, joten hieman nihkeältä tuntui, kun M tuli illalla imurin kanssa ja oletti selviävänsä pelkästään kämpän imuroinnilla. Sentään pyynnöstä pyyhki vielä hyllyt ja pesi lattiat sillävälin kun hinkkasin parvekkeen ja liesituulettimen. Ja enhän minä olisi yksin saanut edes lieden ja jääkaappipakastimen taustoja putsattua, kun en saanut niitä liikkeelle... Huomenna aamulla menen pesemään vielä ikkunat ja se olisi siinä sitten, ja avaimia palauttamaan. Ja tämän oman kaaoksen siivoamiseen... Se näyttää siltä, ettei lopu ikinä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti