sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Huippuleirikokemuksia!

Hui hitsi! Olipa päivä! Edellisen postauksen jälkeen käytiin hyppäämässä maastoesteitä ja sama loistava fiilis jatkui edelleen. Menin taas Donnalla, ja alkuun kyllä pisti jännittämään kun lähtiessä katselin vierestä kun sen kuolainta vahvennettiin ja radalla alkuun tuntui siltä että sissus tää menee kovaa! Mutta sitten se otus kielsi yhdelle esteelle, ja sen jälkeen sain hurjan tsempin päälle että hittovie mehän hypätään(!!). Ja sitten myös hypättiin ja kaikki meni aivan loistavasti. Mietin että olikohan syynä tosiaan se kieltäytyminen, siitä tuli jollain oudolla tavalla itsevarma olo :D Oon ratsastanut niin paljon venkoilevilla poneilla että tilanne tuntu paljon tutummalta kuin jarrupuutoksen pelkääminen. Ja sit kaikki menikin loistavasti. Mieletöntä! Loistavaa!

Sitten lähdettiin tallillepäin, ja opettaja jäi pitämään metsään seuraavaa estetuntia. Maasto-osaston vetäjänä kotiinpäin toimin MINÄ! Mietin siin matkalla että hitsi pitää kyllä hehkuttaa tätä, että ikinä ennen en oo kärkihevosella mennyt. Vähän jänskätti, mutta hurjaksi homma meni siinä vaiheessa kun tien vieressä joku ammuskeli ilmakiväärillä.. Lopulta päädyin taluttamaan säikähtäneen hevosen kotiin, kun selässäolo tuntui vähän vaaralliselta siinä autotien laidassa kun hevonen oli niin jännittynyt että seuraavasta paukusta oltaisiin seinillä.. Oon huippuylpeä siitä että sain sen hevosen lopulta rauhoiteltua..

Sit palattiin kuvaamaan toisten suorituksia ja koska en ollu varma kuinka lähelle ratsukkoja päästäisiin, päätin ottaa kaksi eri objektiivia mukaan. Metsään päästyäni hoksasin että joo toinen objektiivi oli nätisti taskussa mutta itse kamera jäi sängylle.. Taas Marsu edustaa.. :D

Kokonaisuutena upea päivä, nyt unta taas että selviää aamuntunnit! Lihakset ei oo juur yhtään jumissa! Upeaa! Kaverilla muuten on täällä Kindle, jota pääsin käpälöimään. Tästä lähtee kyllä vihjaus joulupukille! Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti