torstai 13. syyskuuta 2012

Kerhoilua

Eilen istuin TeURaS:n ständillä liikuntamessuilla muutaman tunnin verran, ja tänään HeNTaI:n ständillä toiset pari tuntia. Kerhotoiminta on ihan hienoa, mutta sitten kun kaikkea isoa tapahtumaa on yhtäkkiä sen yhden viikon aikana, niin meinaa vähän tulla kiire! Josko tän viikon jälkeen ehtisi taas tehdä jotain enemmän blogaamisen arvoista taas. Ja takaisin normaaliin rytmiin opiskelujenkin suhteen kun nyt tämän viikon on viettänyt fukseja kerhoihin houkutellen. No, ainakin voin esitellä ne kerhot joiden hallitukseen kuulun.

Molemmat kerhot löytyvät facebookista
https://www.facebook.com/tut.hentai
https://www.facebook.com/tut.teuras
TeURaS:n eli Teekkarien Ulkoilu- ja Ratsastusseuran hallitukseen kuulun nyt kolmatta kautta, ja toimin nyt rahastonhoitajana. Aiemmin mm. tiedotusvastaavana. Kerho järjestää tutustumistunteja tampereenseudun talleille, sekä kerran vuodessa leirejä ja vaelluksia jäsenistölleen. Jäseniä pitäisi vaan saada enemmän jäseniä ja tulonlähteitä, että kerho saisi tuloja jostain ja pystyttäisiin tarjoamaan myös alennuksia ryhmille. Ratsastus kun on vähän turhan kallis harrastus.. Kohtapuoliin suuntaankin Alavuden Ratsastuskoululle kenttäesteleirille yhdeksän muun kerholaisen kanssa!


Tämänpäiväiselle HeNTAi:n ständille minun piti saada valmiiksi koulutyttöpuku, mutta enpä ihan kerennyt. Hameen vekit on tehty, ja paita on seilorilippaa vaille valmiina mutta aika loppui vähän kesken ja tarvisi saksetkin teroittaa että viitsii ruveta tota seilorilippaa leikkelemään.  Tällähetkellä on toinen vuoteni hentsun tiedotusvastaavana:) Tällähetkellä HeNTaIn, eli HErwannan Nykyaikain Teekkarein AnimaatioIltamien ständi on parasta-aikaa pystyssä konetalossa!


HeNTAi:n on joku saattanut nähdä Traconissakin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti