maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kakkupäivä!


Koko viikonloppu meni lakkiaisia juhliessa, ja kakkua syödessä, mutta mutta eihän se tietenkään siihen loppunut. Tänä iltana minua odotti töistä kotiin palattuani syntymäpäiväyllätys - Mikko oli ihan itse leiponut tuhdin suklaisen kakun. Ilmankos sain töihin viestiä, että "Et muuten saa tulla kotia ilman ennakkovarotusta tai saatat joutua odottamaan käytävässä" :D Kutsuttiin sitten muutamia kavereitakin kakulle, ja vietettiin yllärisynttäreitä. Tarkoitus kun ei ollut mitään järjestää, kun en olisi itse ehtinyt mitään valmistelemaankaan. Mikko olikin sitten hoitanut asian ihan kokonaan minun puolesta! Ihan mahtavaa :) Just aamulla lupasin olla syömättä kakkuja suunnilleen enää ikinä, mutta pakkohan se oli!

Tunnistatteko muuten mitä tuo kakku esittää?


"Kummiskin - Harry", jättiläinen sanoi kääntäen selkänsä Dursleyn perheelle, "paljon onnee vaan. Mulla on sulle yks juttu - musta tuntuu että istuin jossain vaiheessa sen päälle, mutta eiköhän se hyvältä maistu."

Jättiläinen kaivoi mustan päällystakkinsa sisätaskusta hiukan lyttääntyneen rasian. Harry avasi rasian vapisevin sormin. Sisältä paljastui suuri, tahmainen suklaakakku, jonka pintaan oli kirjoitettu vihreällä kuorrutuksella: Onneksi olkoon, Harry.
- Harry Potter ja Viisasten kivi

8 kommenttia:

 1. Mietinkin heti, että jotain tuttua tuossa kakussa :D Aika ihana ylläri tuollainen kyllä, varmasti oli kiva tulla kotiin ^^

  Onnittelut vain minunkin puolestani vanhenemisen johdosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) Itselläkin meni hetki ennen kuin kakun alkuperän hoksasin, mutta mahtava oli <3

   Poista
 2. Ihana kakku. Aivan kuin Hagridin leipoma :)

  VastaaPoista
 3. Mä näin ton kuvan bloggerin lukulistassa ja tiesin heti että se oli Harryn kakun imitointia! ah nostalgia, mä haluan vielä joskus tollasen kakun :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ihan heti tajunnut, vaikka mietinkin että onpa hirveen tutun näkönen! :D

   Poista