keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Avulias Myrsky vol. 2


Myrsky on ollut avulias aiemminkin, mutta nyt viimeisimpänä oli vuorossa auton renkaiden vaihtaminen. Välillä touhu kiinnosti kissapoikaa liikaa, ja renkaanvaihtaja sai varoa ettei kissaparan käpälät jää renkaan alle. Välillä kiinnostuksen taso taas laski vähän turhan alaskin, jolloin sai jatkuvasti kurkistella olkansa yli, että missä se kissa menee, ettei pääse liian kauaksi valvovan silmän alta..


En mene nyt kyllä vannomaan, että kissasta olisi renkaanvaihtajaksi, mutta omasta mielestäänhän Myrsky sopii hommaan kuin hommaan. Ainakin laadunvalvojaksi.
8 kommenttia:

 1. Rispektit omatoimisesta renkaanvaihdosta :D Ite pöröttelen hyvillä mielin huoltamoon ja teetätän samalla muutkin keväthuollot..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kätevä kun isillä on kunnon vehkeet järeämmästä tunkista ilmanpainemittariin. Auton omalla tunkilla ilman lisävarusteita jäis kyllä multakin vaihtamatta... ja täytyy myöntää, että kyllä mä apua sain tossakin, iskä tarkistuskiristi mutterit, en uskaltais lähteä liikenteeseen renkaalla jonka oisin ite kiristänyt... lähtis vielä irti, kun ei oo tarpeeksi ruista ranteessa, tai painoa vääntää! :D

   Poista
 2. No sehän on ihan turvallisuusasia, onneksi teillä on asiansa osaava valvoja paikalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! En tullutkaan aiemmin ajatelleeksi, mutta ehkä se Myrskyn harhaileminen kauemmaksi oli vain keino saada emäntä silloin tällöin suoristamaan selkänsä epäergonomisesta työasennosta. Kissa huolehtii työterveydestä!

   Poista
 3. Jonkun on oltava renkaanvaihto managerina ja kuvista selviää kuka se on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Myrskyllä tuntuu olevan luontainen kiinnostus Managerin hommiin.

   Poista
 4. Vihdoin mäkin pääsin tänne teidän puolelle tutkailemaan. Ihanat kisut sulla ja liityttäisiin lukijaksi jos sulla vaan se palkki täällä olisi, mutta me laitetaan teidät meidän lukulistaan ;) Siellä teillä on kyllä varmasti kiva vaihtaa renkaita, kun on noin söpö laadunvalvoja tutkailemassa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsistakeikkaa, lukijapalkki näköjään jäi ulkoasunvaihdoksessa pois! Nyt se on lisätty, kiitos huomiosta! Tervetuloa seuraamaan meidän touhuja:) Myrsky on kyllä söpöin laadunvalvoja, mitä toivoa saattaa ;)

   Poista