maanantai 27. huhtikuuta 2015

Iltapäiväseikkailu: Oja


Kevätpäivänä pikkulenkillä tietä pitkin, ojanpenkalla virtauspaikkoja ihmetellen ja lintujen liverrystä kuunnellen. Kaupungissa kauhua ympärilleen kylväneet polkupyörät ja lastenrattaat ovat nyt kaukana, ja molemmat nelijalkaiset uskaltavat tutkia maailmaa kaikessa rauhassa. Ja jopa kastella tassunsa! Kaikin puolin rauhallinen iltapäivä, mitä nyt muutama isompi lintu muuttomatkallaan meinasi olla Viimalle hieman liikaa.. 

11 kommenttia:

 1. Ihana video, vaikutti olevan tosi mielenkiintoinen oja ♥ Maalaismaisemissa lenkkeily on parasta! Ihana rauha, hiljaisuus, tuoksut ja luonnon äänet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virtaava vesi oli kyllä tosi mielenkiintoinen juttu, ei sitä tavallinen sisäkissa ihan jokapäivä näe tai kuulekaan! <3

   Poista
 2. Oi kun olikin mielenkiintoisen näköinen lätäkkö :) Ja linnut :)

  VastaaPoista
 3. Onpas siellä reippaita ulkoilijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä harjoittelulla ovat reipastuneet kovasti! Aluksi oli vähän jännää, mutta nyt molemmat nauttivat jo ulkoilusta ihan ensiaskeleista lähtien.

   Poista
 4. Wau mikä video! Olisipa ihanaa päästä kissojen kanssa seikkailemaan noihin maisemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä onnekkaita, kun tuolla päästään lenkkeilemään, ja kissatkin nauttii :) Kaupungissa on monia ulkoilua häiritseviä ääniä ja asioita, jotka pientä kissaa pelottivat, puhumattakaan siitä miten Viima inhoaa hissiä..

   Poista
 5. Ihana video ja ihana musikki kruunasi sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihana video johtuu ihan pelkästään ihanista kuvattavista!

   Poista
 6. Oi miten ihana video <3 Mekin tahdotaan ulkoilemaan!! Pakko mennä maanantaina :D

  VastaaPoista