maanantai 13. huhtikuuta 2015

Talvitunnelmia

Talvitunnelmia lintulaudan äärellä.
Kauniita aurinkoisia talvipäiviä ei kuluneena talvena ollut ihan kovin montaa. Siis sellaisia lumisia! Vettä ja räntää toki nähtiin ihan riittämiin. Mutta oli niitä lumisiakin päiviä sentään! Ja tietysti aurinkoset päivät ovat parhaita hetkiä kuvata kissoja ulkona. Hetkeksi nyt palaamme kevättunnelmista viime talveen.


Molemmat kissat ovat ulkoilemisessa jo ihan vanhoja tekijöitä. Kylmyydestä ja lumesta huolimatta talviulkoilukin oli kovin suosittua. Viima on jopa oppinut pyytämään ulos tarpeilleen... 
mutta saattoi välillä muuttaa mielensä, kun kykkiminen alkoi paleltaa tassuja...


Rauhallisen jolkottelun ja maailman tutkimisen lisäksi välillä piti pistää juoksuksi. Myrsky saa juoksennella valvotusti ilman valjaitakin, Viima ei anna vapauden makuun päästyään kiinni, joten se on tuomittu narun perässä kulkijaksi. 

Jiihaa!

Viiman syysmetsään soveltuva suojaväri ei oikein istu lumihankeen... Myrskyn lumikenkämäiset käpälät varvasvälikarvoineen sen sijaan ovat kuin tehtyjä hangella tassuttelemiseen.


Lintupuun alle on muodostunut kasaantunut oikea polku, ja se on ulkoilujen suosikkipaikka. 
Sen juurelta saattaa lumen alta löytää joskus myös vaikka päästäisiä!
Mitä Myrsky löysi lumen alta? 
Saatte kuulla tarinan siitä jossain toisessa postauksessa!Myrsky malttoi välillä myös poseerata! Kyllä se on vaan niin kaunis kissa kuvata. On Viimakin, mutta yleensä se ei malttanut olla paikallaan tarpeeksi kauan, että siitä olisi saanut poseerauskuvia.

"Ilves kissaa muistuttaa", vai toisinpäin?


4 kommenttia:

 1. Kyllä ne on kauniita molemmat :)

  VastaaPoista
 2. On tilaa juosta! Eikö Myrsky lainkaan koita lähteä omille teilleen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se hääräilee ihan tuossa pihassa ja ryntäyksetkin on kovin lyhkäisiä. Ja antaa kiinnikin tosi helposti, ja säikkyessään juoksee ovellepäin :D Ei se yksin tietysti ulkoile, ja jopa mun reippaasti yli kahdeksankymppinen mummikin saa sen kiinni halutessaan. Viima on sitten taas ihan vastakohta, lähtee heti tehokasta ravia korvat luimussa johonkin suuntaan, eikä anna kiinni...

   Poista