maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kotiutumista

Kotiutuminen alkoi töiden merkeissä. Pikkuisen tuntui hurjalta valvoa "jopa" iltakymmeneen töissä heti laskeutumisen jälkeisenä päivänä, ja voin kertoa etten tykkää yhtään energiajuomia. Ekana aamuna heräsin neljän jälkeen, tokana kuuden ja tänään seitsemän. Pikkuhiljaa alkaa olla ihan normaalin ihmisen unirytmi vaikka silti vähän väsyttää. Toisaalta minun "normaaliin" rytmiin on vielä aikaa, ennen matkaa kun heräsin ilman herätystä aikaisintaan kymmenen aikoihin. Toisaalta tästä rytmistä vois tykätäkin, kun ehtii jotain tehdäkin ennen kun menee iltavuoroon töihin.
Tänäänkin kävin aamupäivälenkillä ennen töihin menoa. Hitsi kun olis aikasemmin tajunnut lähteä, puolessatoistatunnissa ei oikeen kerenny mitään ja sit olikin jo kiire kotiin syömään ennen työpäivän alkua. Sinnehän on tullut kesä! Olis tehny mieli lähteä tassuttelemaan polkuja pidemmällekin, vaan ehkä sitten myöhemmin. Sää oli oikein mukava, eikä liian kuuma.

Eilen laitoin kasan kuvia facebookiin reissulta, siellä on jotain samoja kuin mitä tänne laittelin mutta myös roppakaupalla uusia. Kuvia on kansioissa vielä senverran hurjasti että sinne saattaa tulla joskus lisäkuvia kunhan jaksan käydä nuo läpi. Reissusta tuliaisena itselle toin mm. viereisen kuvan vaatteet. Itseastassa ostin kuvassa olevia huppareita kolme kappaletta. Kirkkaanpunaisen lisäksi tummanvioletin ja vaalean. Caprit oli just sitä mitä etsin, ja olen niihin supertyytyväinen <3 Kerrankin löytyi kivoja vaatteita ilman hampaiden kiristelyä. Shoppailu on perusasetukseltaan ikävää. Ehdin jo pohtia että Japanista sais varmaan hyviä rintsikoita pienelle ympärykselle mutta ketut. Kupit oli sitten liian pieniä, eikä me nyt kamalasti ehditty etsimäänkään..

Vaatteiden lisäksi löysin pari kivasti kuvitettua japaninkielistä lastenkirjaa jotka oli kirjoitettu sillä tavalla että minäkin voin joskus oppia niitä lukemaan, eli kanoilla ja hyvin vähäisillä kanjeilla. Tää oli yksi niistä etukäteishaaveista <3 Postaan myöhemmin lisää matkan odotuksista ja niiden täyttymisestä, nyt pitänee juosta töihin >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti