torstai 28. kesäkuuta 2012

Saaren kansanpuistossa

Saaren kansanpuisto on minulle hyvin tuttu paikka. Kuivajärven hiekkarannalla on vuosien varrella tullut uitua lukematomia kertoja, Lounaishämeen Pirtillä on vierailtu useammissakin juhlissa ja puiston läpi on ajeltu vaikka miten monta kertaa ihan pikkumuksusta alkaen. Kerran on tullut Kaukolanharjun 21 metrisellä puunäkötornillakin aikaisemmin käytyä, silloin tosin en uskaltanut kiivetä ihan ylös asti. Mokoman rapuista näkee läpi alas, ja se vielä huojuu! :D Nyt oli siis oiva tilaisuus tehdä uusi yritys.

Ja onnistuihan se! Kiipesin ihan ylös asti, maksoinhan siitä lystistä sentään 3,50€ :D Ja pääsin näkemään ne Lounais-Hämeen "Helmeksi" kutsutut maisemat joista Edelfeltkin maalasi taulunsa. Päivä oli kaunis, lämmin ja kirkas, ja hyttysetkin pysyi aurinkoisemmilla paikoilla poissa. Ja maisemat oli upeat! Saarella ei kovin pitkää lenkkiä kierretty, pikkuisen vaan katseltiin ympäristön polkuja ja pikkusen eksyttiin. Käytiin samalla reissulla myös Tammelan kunnantalolla hakemassa esitteet ja kartat noihin kansallispuistoihin, ja illalla oli suunnitelmissa Liesjärven kansallispuistossa käynti (josta jo blogasinkin). Vähän väärässä järjestyksessä tuli nää kyllä kirjoiteltua, mutta mitäs siitä. Oikea järjestyshän näille kolmelle puistolle oli keskiviikkona Saari ja Liesjärvi, ja torstaina Torron suo. Oikein onnistunut kesälomareissu!

Vesi oli kesäkuun toisella viikolla vielä senverran kylmää että ei viitsitty uimaan lähteä. Minulla on vielä talviturkki! Ehkä siitä pikkuhiljaa vois päästä eroon...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti