tiistai 30. lokakuuta 2012

15 yötä pentuihin!


Siinä se nyt on, koko komeudessaan. Voin vain kuvitella millaista muutto tulevaisuudessa on tuon kanssa... No, ainahan sen voi purkaa osiin. Pitäisi vain onnistua pitämään kokoamisohjeet tallessa.Tuo on nyt tuettu kattoon, mutta aion laittaa sen jalustalle vielä jonkun kunnon painon (ylimääräisiä tiiliskiviä kellään? :D) ja sitoa jostain yläpäästä siimalla tai vastaavalla kiinni seinään. On tuo kuitenkin sen verran korkea, etten halua ottaa riskiä että penskat vahingossa kaataa sen. Lapsosten on paras tykätä tuosta :D


Todistettavasti ne ovat kuitenkin leikkineet kiipeilypuun kanssa:) Tuon oman puun alaoksille voisi myös virittää jonkun narun päässä roikkuvan lelun, se oli aika hitti tuolla ensikodissa... 15 yötä pentujen saapumiseen! Pitää tehdä ruokatilaus jo pian! Kissanhiekka puuttuu myös..

Mutta hei, missä mun talvi on? Ulkona vesikeli ja kaikki paikat liukkaana.. meh. Huomiseksi luvattu pakkasta, mutta sen jälkeen sitten jo sataakin. Lunta ei ole mahtunut koko kymmenen päivän ennusteeseen, ei Forecalla eikä Ilmatieteenlaitoksella.. Mutta nyt on vasta lokakuu. Toivotaan parasta!

Olen myös suunnitellut blogille uutta ulkoasua, jossa näkyisi myös kissat :) Saa nähdä mitä ehdin kandinkirjoituksen lomassa saada aikaiseksi. Tämä ruskea alkaa käydä jo tylsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti