perjantai 2. marraskuuta 2012

Eka täysi kymppi!

Kätkö kesältä :)

Sinnehän ne lumet lähti, niinkuin odottaa saattoi. Nyt niistä ei oikein enää ole edes jäitä jäljellä, ja vesisadetta luvattu loppuviikoksi.. Mutta onpahan hyvä syy pohtia taas geokätköilyä!

Toissailtana valikoitiin viisi kätköä jotka olisi suunnitelmissa etsiä vielä tänä talvena. Nuo kaikki ovat kyllä talvellakin löydettävissä, että sinänsä lumesta ei olisi haittaa. Kuitenkin mietityttää että kuinka helposti ne jäljet on peitettävissä hangesta, ettei seuraava purkille saapuva kätköilijä hoksaa heti että mistä on tutkittu. Eiköhän ainakin yksi kätkö pidä myös lumiaikaan etsiä, ihan kokemuksen vuoksi.

Eilen kävin moikkaamassa Satua, ja käytiin tallustelemassa pitkin keskustaa ja ihastelemassa Tampereen jouluvaloja. Pyynikin Kirkkopuistossa ohikulkumatkalla käytiin sitten sattumalta kurkkimassa yhtä kätköä jota aikaisemmin kesällä ei löydetty. Nyt löytyi samantien, ja juuri siitä kohdasta mistä aiemminkin oltiin etsitty. Liekö sitten oltu puusilmiä, vai oliko juuri huolto meneillään. Kiva kätkö kivassa paikassa kuitenkin, itselle myös eka keskustakätkö, ja myös kymmenes löydetty kätkö!

Suunnitelmissa on kiertää tästä lähiseudulta lenkkimatkan päästä Ruskon maankaatopaikka, Tour de Zina, Keltanokanpuisto, Pallopöllön muna ja Hönössä kotiin part 2 - Geoitseppäisyysjuhlat. Myös Sammakkojärvi -kätkö kiinnostaisi, mutta on aika märkää ja syrjäistä seutua. Vaatisi melkein valoisan ajan jotta sinne uskaltaisi rämpimään, eikä minulla edes ole täällä kumisaappaita. Ratsastuskengätkään ei pidä vettä... Täytyy katsoa, saisinko Kärkölästä raahattua itselleni saappaat jotka eivät junassa kuskatessa tuoksahda liikaa navetalta. Ja toisaalta taskulamppuhan korjaisi sen valonpuutteenkin. Katsotaan mitä tapahtuu ;)

Tätäkin kätköä etsittiin pimeässä vain puhelimen näytön valon avulla.
Syvempiä pimeitä koloja tutkittiin kameran salaman räpsähdyksen valossa..
Ja löytyihän se lopulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti