keskiviikko 28. elokuuta 2013

Matot ja ruokailu kuuluvat yhteen

Meillä syödään silloin tällöin raakaruokaa. Tänäänkin oli tarjolla broilerin siipiä, ja tarjoilu suoritettiin siististi kylpyhuoneessa: lattia on helppo huuhdella, eikä mattoja ole lähimaillakaan. Ei siis veriroiskeita pitkin asuntoa? Myrsky oli toista mieltä. 


Eteismatto oli selkeästi parempi teurastusalusta, ja sinne mokoma oli saaliinsa kaikessa hiljaisuudessa kantanut. Kissanpäiviä Sijaiskodissa- blogista olen myös lukenut monesti, kuinka siellä Myrskyn kaima käyttää eteismattoa ruokailualustana. Onkohan tässä nyt joku sellainen kissamainen itsestäänselvyys, että matto kuuluu ruokailuun, ja en vain tyhmänä kaksijalkaisena ole asiaa vielä tajunnut?

ps. Kissa ja saalis palautettiin takaisin kylpyhuoneeseen heti kuvan ottamisen jälkeen. Kaikki hyvin. 

8 kommenttia:

 1. Karhea matto pitää ruokaa paremmin "paikoillaan" pureksittavana kuin pliukas plaattia tai pliukas posliinikuppi?

  VastaaPoista
 2. Meillä kans joutuu siipien kanssa vahtimaan, ettei Raku lähde kantelemaan sitä matolle. >:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat! :D <3 Kanankaulojen kanssa Myrsky usein kuskasi niitä pois kylppäristä omituisesti naukuen, mutta ilmeisesti siivet täyttävät suun niin, ettei ilmoitusta kuulunut, ja tuo päätyi eteiseen asti..

   Poista
 3. kyllä tuollaiselle herkkuaterialle täytyy olla asianmukainen kattaus! Matto lienee just hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Yes! Hyvä meininki huikkaa Myrsky, Minna taasen on asiasta hieman eri mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei mene mielipiteet yksiin! :D Meillä harkitaan jo jonkin vanhan ja ruman pikkumaton hankkimista Myrskylle ruokailualustaksi, mutta toistaiseksi ollaan jätetty väliin: en osaisi kuitenkaan valita yhtä hyvää :D

   Poista