maanantai 16. syyskuuta 2013

Hullu viikonloppu

Tämä postaus ei ole kovin kissa-aiheinen, mutta sanon heti tähän alkuun, että meistä (tai tarkemmin sanottuna Myrskystä ja Viimasta) voi nyt myös tykätä facebookissa!  Päivittelen tuonne aina linkit uusista kissa-aiheisista blogipostauksista, ja lisäilen myös satunnaisia kissakuvia sinne. Pääasiassa meidän kuulumiset ovat kuitenkin edelleen täällä blogissa. Me ollaan myös kaikessa hiljaisuudessa vaihdettu kissanhiekka tavallisesta hiekasta puupellettiin, ja siitä riittää kerrottavaa heti, kun vain ehdin. Pellettipostauksia siis luvassa! Nyt pitää kuitenkin ennen erikoisempia postauksia saada pari koulujuttua pois alta.

Viikonloppu meni Anime- ja Roolipelitapahtuma Traconissa, jossa olin pitämässä kirpputoria kerhon kautta. Toinen kertani conissa, ensimmäinen kerta työvoimana. Meitä oli pieni porukka tekemässä hommaa, ja ennen tapahtumaa mietittiin jopa, että onko meitä työvuorossa liikaakin. Olin suunnitellut yhden tiimikaverin kanssa jopa keskustelevani pöydän ääressä yhdestä kouluprojektista, ja siten käyttää luppoaikaa hyväksi. Rauhallinen päivä luvassa, eikö niin? No, pari minuuttia kirppiksen avaamisen jälkeen paikalla näytti tältä:


Yhtäkkiä tilaan pakkautui ihan tolkuttomasti ihmisiä. Lämpötila nousi kattoon, ja jonot eivät liikkuneet mihinkään. Allekirjoittanut meinasi pyörtyä ulkoa ilmastoinnin mukana tulevan tupakanhajun ja kirpputorialueen kuumuuden seurauksena. Kuva on otettu silloin, kun suurin osa asiakkaista vielä tutki tuotevalikoimaa. Tilanne paheni kun kaikki alkoivat kerääntyä kassalle. Myyntiä tehtiin tuhansia euroja sen muutaman tunnin aikana, kun myyntipiste oli auki. Ovelle tarvittiin kaaoksen hillitsemiseksi lopulta jopa järjestyksen valvoja. Suosio oli aivan käsittämätön, eikä me oltu siihen kyllä varauduttu ollenkaan.

Järkkärin saavuttua tilanne onneksi helpotti, ja jollain ihmeen tempulla me saatiin homma hoidettua, ja jopa jaettua myymättömät tuotteet ja rahat ihmisille ihan aikataulun mukaisesti. Siihen nähden, mihin oltiin varauduttu, me suoriuduttiin äärimmäisen loistavasti, mutta jos sama tehdään ensivuonna uudelleen, pitää ehkä muuttaa käytäntöjä. Kaikkeen vapaaehtoishommaan sitä eksyykin... Ja ilmeisesti jotkut tykkäävät kaaoksen organisoinnista, sillä kauhukertomukseni jälkeen Mikko totesi, että olisipa ollut mielenkiintoista olla mukana, ja että ensivuonna voisi hakea kyseiseen tapahtumaan myös työvoimaksi. Kaikenlaisia hulluja... :D

Että semmonen viikonloppu :D Illat olikin sitten mukava viettää kotona rauhoittuen, ja sohvalla loikoillen. Tai no, käytiin me pyörähtämässä Traconin työntekijöiden saunaillassa täällä Hervannassa, mutta se oli lähinnä illan kävelylenkki eikä viivytty kauaa. Harmiteltiin matkalla, että Hervannan kaikki lähikätköt on siltä suunnalta (ja suunnilleen jokaiselta muulta suunnalta) jo koluttu. Olisi ollut intoa lähteä kätköilemäänkin. Kaikki viikonloppuun suunnitellut opiskelutavoitteet romuttuivat kuitenkin täysin. Tämä päivä onkin sitten mennyt opiskellessa ja yhtä lehtijuttua kirjoittaessa. Myrsky ja Viima saattavat vilahtaa Pirkanmaan Eläinsuojeluyhdistyksen seuraavassa PesuInfo lehdessä ;)

Myrsky valvoo, että emäntä opiskelee.

2 kommenttia:

  1. Odotellaan mielenkiinnolla pellettipostauksia..että kannattaako seurata vanavedessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellettivertailu julkaistu viimeyönä, ja totutusjuttua julkaisen lähiaikoina :) Kaikille ei tiety sovi kaikki, mutta minä suosittelen!

      Poista