maanantai 23. syyskuuta 2013

Kaverikuvia

Kissanpäiviä sijaiskodissa-blogissa ehdotettiin kaverikuvan ottamista, ja mehän otettiin. Posti toi heti aamusta kaksi isoa pahvilaatikollista kissanruokaa, ja kissat kokoontuivatkin heti eteiseen tutkimaan saalista. Myrsky omi laatikot omistajan elkein, ja Viima intoili pakkausmateriaalista. Minä hyppäsin siihen sekaan vasta heränneenä ja tukka pystyssä, ja näin oli kaverikuva valmis!


Kaverikuvahaasteen kanssa sattui hauska sattumus. Haaste oli nimittäin heitetty, kun olin vielä ratsastusleirillä, ja ihan siitä tietämättä yritin ottaa kaverikuvaa erään koiran kanssa. Kyykistyin koiran viereen, rapsutin sitä kaulasta, ja... niin, koira otti pari sivuaskelta ja tyrkkäisi minua kevyesti, ja jäi sitten poseeraamaan kameralle. Entä sitten, kysytte varmasti. No kun se koira painoi yli 20kg enemmän kuin minä...


Ei näin.
Se yksi sivuaskel ja lempeä tyrkkäys kellautti minut aika helposti huonosta tasapainosta kyykystä selälleni, ja sieltä ison koiran alta ei niin vaan kömmittykään pois, vaikka se rauhallisesti siinä seisoikin :D Ihmetteli, että miksi minä siellä maassa makasin.. Siispä seuraavaa kaverikuvayritystä piti ottaa ehkä vähän tukevammassa asennossa..

Onnistuihan se!
Lisää leirikuulumisia kirjoitan myöhemmin kunhan saan kavereilta leirikuvia! Mahtava reissu oli :) Nyt menen purkamaan nuo kissanruokalaatikot, äänistä päätellen Myrsky on ruvennut toimeen jo ihan itse..

4 kommenttia:

 1. Hihii, kivat kaverikuvat! Itse en ole koiran jyräämäksi vielä joutunutkaan:D
  Kiva kun osallistuitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun on tarpeeksi iso koira, ja ite huonossa tasapainossa, tulee jyrätyksi ihan vahingossakin! :D

   Poista
 2. Oikein hienoja kaverikuvia kaikki!

  VastaaPoista