torstai 12. syyskuuta 2013

Shoppailemassa


Tästä on kokonaan unohtunut kertoa! Me nimittäin käytiin jonkin aikaa sitten Myrskyn kanssa Mustissa & Mirrissä kyselemässä, että minkälainen shampoo tuolle karvanlaadulle sopisi (näyttelypesua ajatellen). Otettiin siis kirjaimellisesti kissa pöydälle ja katsottiin. Shampoo tuli valituksi, mutta kissaa se ei paljon hetkauttanut. Sen sijaan, kun se pääsi hetkeksi taassuttelemaan liikkeen lattialla (saaden ihailevia katseita muilta asiakkailta), se varmaan luuli päässeensä jonkunsortin taivaaseen. Etenkin koko seinän täyttävä kissanraksupussihylly oli äärimmäisen (liiankin) kiinnostava, ja liikkeessä tuoksui sen nenään ilmeisesti todella herkulliselta! Vähän jouduttiin jo toppuuttelemaan, ettei se kiipeäisi ruokahyllyihin... myyjät tuskin ilahtuisivat rikki revityistä pusseista... Ja Myrskyhän on jo pariin otteeseen kotona todistanut, että raksupussin saa kyllä rikki myös hampailla ja kynsillä... 


Sovitettiin meinaan valjaita, ja tokihan niitä piti vähän koekäyttää. Löydettiinkin juuri oikeanlaiset ja -kokoiset helposti puettavat ja kissalle mukavat Vänttisen valjaat. Vähän toista, kun aiemmat halpisrimpulat. Pian täytyy varmaan tehdä sama reissu Viiman kanssa, että saadaan sillekin nahkavaljaat. Tosi kiva, että niitä pääsee sovittamaan tuollatavoin!

Uudet valjaat sopivat kuin nakutettu, ja kissa tykkää.
Pisteet Musti&Mirrille, t. Myrsky


3 kommenttia:

  1. Myrsky nauttii kyllä huomiosta! Harmi ettei toisten kissojen huomio sitten oikein kelpaakaan, muutenhan se olisi täydellinen näyttelykatti!

    VastaaPoista