torstai 1. toukokuuta 2014

Ikkunanpesupäivä!

Kiitokset Pikkupetojen blogille haasteesta! Tässä haasteessa kerrotaan kuvin ja sanoin meidän päivästä viiden päivän ajan, ja haastetaan joka päivä uusi blogi mukaan! Facebookissa osallistuin vimeviikolla tähän haasteeseen, ja nyt vihdoin vapun kunniaksi voisi aloittaa tämän täälläkin. Ihan ei kaikki haasteen kuvat mene päivälleen oikein, koska aloitin niiden napsimisen jo jonkin aikaa sitten ja julkaisen myöhässä. Haitanneeko tuo kuitenkaan mitään.
Mitä ihmettä täällä tapahtuu?
Vappua meillä juhlistettiin kerhon saunaillan merkeissä eilen, mutta tänään ollaan vietetty ihan kotipäivää. Jos joku on yrittänyt saada minua kiinni, niin ei onnistu: unohdin puhelimeni kaverin autoon ja saan sen takaisin joskus illalla. Siksipä tänään ei olla pelattu ingressiäkään, vaan puuhattiin jotain ihan muuta. Kuten ylläolevasta lähikuvasta näkee, meidän ikkunat olivat pahasti pesun tarpeessa. Pieniä nenän ja tassunjälkiä ja aivastusjälkiä täynnä. Tuumasta toimeen siis!


Ikkunasta näkee taas läpi, ja kissoilla riitti ihmeteltävää. Ihan kummallista kun yhtäkkiä ikkuna avautuikin! Ei tosin kokonaan, sillä tuon ison ikkunan ulompi lasi oli vähän tiukalla enkä sitten viitsinyt sitä alkaa riuhtomaan: saihan sen parvekkeenkin puolelta pestyä. Samaan syssyyn pestiin sitten pykkiä ja astioitakin. Apulaiset varmistivat, että työn laatu on riittävää, ja että ulkopuolisetkin tietävät meidät lemmikinomistajiksi: puhtaissa vaatteissa on jo karvaa!

Astianpesukoneeseen tunkeutuminen olisi kissan mielestä kovin kivaa. Ihmiset olivat kuitenkin penseitä ja sysivät Myrskyn pois. Huutava vääryys! Illalla viedään varmaan Myrsky lenkille, tai sitten käydään pelaamassa ingressiä. Tai sitten istahdetaan sohvalle katsomaan elokuvaa, sekin on ihan hyvä vaihtoehto. Tänään puhdistettiin myös kaikki pellettihiekkalaatikot, ja pestiin ja vaihdettiin puhtaat pelletit tilalle. Tästä touhusta ei kyllä harmillisesti tullut otettua kuvia :D Meidän hiekkalaatikkojärjestely kun on nykyään melkoisen mielenkiintoinen ja epätavallinen. Ehkä siitä voisi kertoa joskus ihan omassakin postauksessaan.

Koska julkaisen tämän postauksen nyt, enkä vasta illalla kun ollaan päätetty mitä tehdään, julkaisen tässä pari pääsiäismaanantain ulkoilukuvaa Myrskystä! Se vetää ulkona kuin koira, määrätietoisesti eteenpäin ja fleksi tiukalla. Tälle reissulle Viima ei lähtenyt mukaan, koska kiipesi eteisen kaapin päälle korkeuksiin valjaat nähdessään...

 

Viimakin on kyllä viimeaikoina ulkoillut, mutta silloin oli jo senverran hämärää ettei kuvia tullut. Kotimatkalla tavattiin koira, ja Viima oli yllättäen se rohkeampi ja tassutteli lähemmäs katsomaan mikä ihmeen rontti on kyseessä. Ei sentään kosketusetäisyydelle, mutta silti lähemmäs tarkastelemaan. Myrksy sensijaan alkoi pohtia, että miten läheisiin mäntyihin pääsisi karkuun... ja kun ei päässyt, tyytyi pörhistelemään ja tuijottamaan.

Nyt on ruokalevon paikka, mutta ehkä ulkolenkki uusitaan vähän myöhemmin illalla :) Haastan mukaan Pissasirkuksen Riksun!


"Väsyttäviä tämmöset siivouspäivät!"
"No mitäs tunget nokkas joka paikkaan!"

3 kommenttia:

 1. Myrsky on ihanan itsevarman näköinen ulkoilukuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on :D Vetää eteenpäin kuin koira, paitsi silloin jos näköpiirissä on koira :D

   Poista
  2. Hih! Meidän NeitiCassinen on samanlainen =)

   Poista