perjantai 23. toukokuuta 2014

Mitä tuli kuvattua?

Tilasin viikonloppuna vuoden 2013 kuvat vuosialbumiin. 200 kuvaa, joiden olisi tarkoitus toimia päiväkirjamaisena kuvauksena kuluneesta vuodesta. Olin jo aiemmin tilannut 2012-2013 kuvakirjan kissoista juuri tätä albumia silmällä pitäen - ettei koko vuosialbumi täyttyisi kissakuvista. Sitten valkkailin vuoden parhaimpia kuvia, ja karsin kunnes tuli 200 täyteen. Eilen sitten laittelin tilatut kuvat järjestykseen albumiin. Ja kuinkas sitten kävikään..


Kuvia kissoista, kuvia kissojen levittämistä roskista ja niiden tonkimista kukkaruukuista, kuvia kylpyhuoneen sotatantereesta kissanpesun jälkeen, kuvia kissoista muuttolaatikoissa, kuvia kissoista uudella sohvalla, kuvia kissoista uudella parvekkeella, kuvia kissoista joululahjakasseissa, kuvia kissoista vihreällä nurmikolla joulukuussa, kuva ensimmäisestä (ja ainoasta) löytyneestä irronneesta kissan maitohampaasta... Hups?

3 kommenttia:

 1. Pipsun ja Miirun Pirjo27. toukokuuta 2014 klo 7.36

  Hihhihhih...krhm, kuulostaa aika paljon samalta kuin mun kameran muistikortti. Tai kännyn kameran kuvaluettelo... Mutta kyllä se ON päiväkirja <3!

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on! Olihan siellä kaikki olennainen; muutto, uusi koti, lumeton joulu... Ne on vaan esitelty kissakuvin, tai muuten vaan niissä häärii kissa :D

  VastaaPoista
 3. Meilläkin piti kehittää kuvia tapahtumista viimeisen vuoden aikana, mutta asia pistettiin jäihin, kun juurikin 200 kuvasta vain 50 sisälsi kuvia muista aiheista kuin kissoista.... :D

  VastaaPoista