perjantai 2. toukokuuta 2014

Perusvapaapäivä

Päivä kuvina, osa 2. Pikkupetojen blogi haastoi meidät tähän. Tarkoitus julkaista viisi päivää kuvin ja sanoin, ja haastaa joka päivä uusi blogi mukaan. Tänään lähtee haaste vaikkapa Myrskylle ja Minnalle!


Tämä päivä oli rento vapaapäivä, kun käytin ylityövapaita pois. Tarkoitus oli päivällä pelata ingressiä, mutta toukokuinen kirpeä lumisade vesitti ne suunnitelmat: älypuhelimet ei kauheasti tykkää kastumisesta, ja peliä pelatessa ne pitäisi ottaa pois taskun suojista. Kun lumisade sitten lakkasi, päätimme viedä kissat ulos, kun eilen illalla ei viitsittykään. Viimakin pääsi mukaan, ja olikin yllättävän rauhallinen heti alusta alkaen. Rappukäytäväkään ei ollut NIIN kamala kuin edellisellä kerralla. Myrskyllä sen sijaan oli murha mielessä heti alkuunsa...


Oksalta toiselle säksättäen vilistävä orava härnäsi kissaparkaa ihan kunnolla. Olisi nyt edes livahtanut näkymättömiin, mutta ei, kun tarvitsi seurailla kissaa ja tuijotella ja säksätellä yläilmoista... Hurjine metsästäjänvaistoineen Myrsky pääsi kiipeämään puuhun jopa metrin verran ennen kuin luovutti. Tujotus sensijaan jatkui pitkään ja hartaasti!

"Anna tulla vaan!"
"Nyt kotiin sieltä.."
Iltapäivästä sitten keksin kuningasajatuksen. Hyvää vauhtia mustumassa olleet banaanit ja jääkaapissa lojuneet vanhenevat munat pääsivät yllättävään hyötykäyttöön, kun lähdin harjoittamaan kokeilevaa kokkausta. Ette ikinä arvaa mitä näistä aineksista syntyi!


Kolme munaa ja kolme banaania, ja hyppysellinen vaniljasokeria. Niin, ja toki vähän rasvaa pannulle. Ei mitään muuta. Ja siitä syntyi hämmentävän hyviä lettuja! Ensikerralla kun noita teen, voisi kuitenkin laittaa vähän enemmän munia, josko sitten alkaisi letut pysymään koossa nopeammin.  Nyt nuo ehtivät vähän mustua ennen kuin olivat siinä kunnossa, että niitä pystyi kääntämään. Liian aikaisesta kääntämisestä seurasi banaanilettusilppua... Mutta lievästä tummumisesta huolimatta nämä kelpasivat normaalilettuja karsastavalle Mikollekin :D


Illasta vietettiin sitten reilu kaksi tuntia ulkoillen ja Ingressiä pelaten ensin kavereiden kanssa ja sitten vielä kaksin. Vallattiin Vuoreksen kaupunginosa, ja ajettiin vastapuoli pois myös pohjoishervannasta. Yksi vastapuolen edustaja tavattiin jopa ihan kasvotusten, ja hetki taisteltiin samasta portaalista ennen kuin kaksi voitti yhden, ja hän luopui tehtävästä :P Sitten palattiin kotiin syömään ja loikoilemaan. Semmoinen perusvapaapäivä.


4 kommenttia: