perjantai 21. kesäkuuta 2013

Maalaisjuhannus

Seitsemää kukkalajia, ja vähän enemmänkin.
Hyvää Juhannusta kaikille! Me ollaan täällä helteisessä Kärkölässä, kissat jahtaavat kärpäsiä, ja kohta suunnataan kohti Perskallion geokätköjä. Käytiin myös tutkimassa paikkaa tulevalle omalle kätkölle, ja sopiva löytyi :) Ensikuussa taidan jättää ensimmäisen oman kätköni! Pitää vielä keksiä jotain jännää palkkioksi ensimmäiselle löytäjälle ;)

Eilen käytiin Kärkölän Kisa-Veikkojen kuntorasteilla, ja rämmittiin metsissä melkein kolme tuntia. Vähän eksyttiin ja seikkailtiin, ja meinattiin jo väsähtääkin kun unohdettiin juomapullo lähtöpaikalle. Kesken ei kuitenkaan voinut jättää, sillä moni (mm. paikalla ollut vanha liikunnanopettajani) tiesi minut erittäin epäliikunnalliseksi otukseksi, ja varmasti suorastaan odottivat, että kun kerran Marjaana lähtee neljän kilometrin radalle, niin ei se sitä loppuun asti pääse. Varmaan lähemmäs kahdeksan kilometria meille tuli matkaan lähdöstä maaliin, vaikka rata kartalla oli vain neljä :D Ja tänään tosiaan matka jatkuu, geokätköilyn merkeissä!

Juhannuskoivut ovat jo sisällä (perinne oli Mikolle ihan uusi, tuodaanko teillä lukijoilla koivut Juhannuksena sisään?), saunassa odottaa uusi vihta, ja kunhan palataan kotiin, edessä on Juhannussauna ja grillausta. Saa nähdä lähdetäänkö me vielä kokolle, vai vietetäänkö ihan vain rauhallista koti-iltaa :) 

 Hyvää Juhannusta!2 kommenttia:

  1. Ei kyllä meillä koskaan tuota koivuja sisälle. Tosin en kamalasti muista lapsuuden juhannusjuhlia muutenkaan, minkä perusteella veikkaisin, ettei juhlittu mitenkään erityisen näkyvästi.

    Teiniajoilta muistan sen verran, että hyvää ruokaa oli tarjolla ja joskus piti lähteä porukoiden kanssa satamaan. Yleensä yritin päästä omien kavereiden kanssa jonnekin x)

    VastaaPoista
  2. Jännä, olen tosiaan tuota koivujen sisääntuontia aina pitänyt itsestäänselvyytenä mutta nyt en tiedä että tekeekö sitä itseasiassa kukaan muu :D Itse viihdyin teininäkin aikalailla kotona, ja olenkin kaikki elämäni juhannukset kahta lukuunottamatta viettänyt vanhempien kanssa :D Vähän nössöä ehkä.. :D

    VastaaPoista